Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Тимот си беше таман денес. Очигледно не знаеа што да очекуваат кај Њукасл на гости од старт. Добра реакција во второ, ама на крај бодот не значи многу, мораше да се победи. И ќе победеа, доколку Нето и Гарначо бар еднаш направеа исправен потег. Ужасни беа двајцата.

Барнес имаше можност да ја реши. И сомнителни пенал не им судеа. Каква победа бе другари. Тимов е минус -8 поени од минатата сезона. Со пази искршен Ливерпул, Сити и Јунајтед. Јесте Палас, Сандерленд имаат силна сезона ама нас планот ни е топ 4 ако не и топ 2 или пак ќе си се тапшаме на таа пара фрлена?

Од 17 меча имаме само 8 победи во ПЛ. Киксови со Палас,Брајтон,Брентфорд, Сандерленд, Лидс, Бурнемунт. Абе не ме јеби Карабах и Аталант неможат да ги тепаат. Јунајтед не тепа а тие боси се сезонава. Со Ливерпул кјзнае како тепавме. Баерн ни одржа лекција по фудбал. Единствена светла точка е победата над Барселона и кокошките што ги тепавме. И тоа е.

Нареден период Вила дома, Бурнемунт дома. Сити и Фулам гости.
Автоматски споено мислење:

So ovoj Xavi Simons izbegnavme golem promasaj, Garnacho i Gittens ne gi opravduvaat ni pola od parite do sega ama daleku se od ovakov blam kako Xavi, ne biva od ovoj igrac.

Он самиот има во депресија паднато откако заврши во Тотенхем :D

Ова ќе беше гол од корнер за Рис ама мислам го допре Жоао Педро.

Одлична игра, агресивно, директно.

И пак примаме гол после лоши пасови...

А на Стјуарт Атвел све да му ебам.

Ау за што му даде жолт на Каиседо. :pos:

:facepalm:

Последно уредено:
И пази, наместо да има пенал и многу голема шанса за 2-0, се случува ова.

И не, не е само Атвел "кум" на ова, падна екипата после 60 минути и истовремено мораше подобро искористување на шансите. Плус апсолутно ништо не се доби од замените, баш напротив - Густо изгубен, Гитенс исто, Делап не ја допре топката и е увек нервозен...

Санчез и Џејмс преодни оценки, другите мех накај крш.

Ај оваа судиите направија кикс. Ама па и не бевме којзнае што. Не искреиравме доволно. Вила со 10 минути што изиграа фудбал 10 шута од кои 8 кон голот и два гола. Мастерклас од Емери си знаеше што бара и дури нашиве гратис 3 бода му дадоа.

Штом со Вила и со Њуаксл неможеме да излеземе на крај. Пиши пропало.

Мареска вика неискуство. Па баче ти си тој што си искусен. Џејмс, Енцо, Чалоба, Касеидо и тн. Па дури и Палмер е веќе две години фул во Пл. Што знам.

Последно уредено:
Не искористија еден куп шанси, џабе што 60 мин ги надиграа ако нема завршница.

Нека не се вади овој пат Енцо на неискуство, туку Емери ја сврте утакмицата со замени.

60 мин играчите на Челзи не застанаа со пресинг, очигледно дека се потрошија уште одма се виде дека после замените на Вила, средината на Челзи губи контрола на мечот, требаше веднаш да реагира Мареска он чекаше 10 мин.

Настрана што замените на Челзи беа како да немаат тренирано 10 дена.

До сега од Делап освен нервоза, глупи фаули и картони јас друго не видов.
Можеби сум грешка и ги напаѓам играчите без потребна, незнам.

Дај бе ај нека одјебе Мареска, исто и двајцата бозовци спортски директори.

Како може тренер да направи 4 замени и тимот да почне да ти игра 4 нивоа полошо???

Без тренер ќе изиграат подобро.

Јас стварно не знам што е со аутиве...Чалоба топ асистенција, сите спијат...

Regresiravme totalno so igra, Maresca prodolzuva so igranje igraci na neprirodni pozicii. Go vadi Palmer u 60ta minuta, dajte drug trener ajde. Gi izgubi koncive Pep wannabe, posle mecov i soblekuvalnata valjda ke ja izgubi.

Малце оф топик, ама ова изгледа е последна шанса на Арсенал да освојат ПЛ.
Од следна сезона Сити кога ќе го заменат Пеп со Мареска, тешко во следните 20-30 години да помирисаат титула другиве екипи...

Малце оф топик, ама ова изгледа е последна шанса на Арсенал да освојат ПЛ.
Од следна сезона Сити кога ќе го заменат Пеп со Мареска, тешко во следните 20-30 години да помирисаат титула другиве екипи...
А шала на страна баш мислам имаме шанса со Сити да извадиме нешто.

Долга е сезонава, најверојатно пак 5 екипи ќе одат во ЛШ, ама ако не извадиме некои.... 6-7 поени од следниве 5 утакмици во ПЛ... ќе треба да се молиме другиве екипи да бидат тиња (што..јеј, не се далеку од тоа!)

@Ман. Сити
@Фулам
Брентфорд
@Кристал Палас
Вест Хем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom