Филмот го ставив на тапет за дискусија во негова посебна тема каде си извадивме очи, филмот го зборевме во контекст на најдобри филмови декадата каде си вадевме очи, си вадевме очи кога излезе, си вадевме очи во темата за Оскари, си вадевме очи кога зборевме кој е најдобриот Тарантино филм, секоја година на темава. Не мора јас нешто неповршно да напишам бидејќи уште имам трауми кога напишав нешто за филмот и ова ми се деси:
Знаеш колку е тешко на џубрено
@Io Sono Interista да му објасниш што е добар филм за само после да го прочиташ: "Once upon a time in Hollywood... каков фАнСтасТиЧен нЕфИлм!" Ма гони го, и ти со него. Од 2011 си член, да беше нов член или да беше нов филмот или да не беше разглабан до немајкаде ајде да изиграваме расипана плоча за тебе сега. Така да, не мора да напишам ништо јас за филмот за да може да ти забележам дека мислењето ти е површно и контроверзно. Не мора јас да го сега пак анализирам само оти ти кажа дека еден од полошите филмови? Може да не ти се допаднал и по објаснувањето да видеме дека е поради тоа што не си го сфатил, но да напишеш дека е еден од полошите филмови некогаш снимени треба да ти се одземе правото за гледање филмови до Јуни. Полошите?
@Dumbledore не бараат. Ќе му ги оставам нему, јас сум по зајачки усти.