Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
На сите луѓе би им посакал љубов како оваа во видеото. Без разлика дали се стрејт или геј. Секој заслужува вакво нешто. Можда е само хомото во мене, позади мачизмот често се крие романтичарот.

Драга

Како што може злобни соседи да ти го сјебат животот до мерка да фатиш негде кај што нема жив човек во радиус од 10 км и да не се вратиш не може ни другар, пријател, роднина, душман... да ти го направи.

Ова во друштво го зборам со години и никој не ми верува, и никој го немал приметено. Не знам како.
А отсекогаш сум го приметувал кај огромен број на луѓе. Па и деца/тинејџери/адолесценти... со кои сум доаѓал во контакт, а кои имале злобни намери, психијатриски состојби, насилство, криминал...

1765985051355.png

Животот во Македонија ќе беше многу поподнослив доколку имавме сочувана и негувана животна средина, чист воздух, пространи паркови со ладовини..места кадешто ќе можевме да прошетаме просто да здивнеме од секојдневието

Самите не сме свесни колку сивилото ни го отежнува животот

Драга...

Ај да му дадеме шанса на Костич?!?

Знам дека на многу луѓе тука ептен на нерва им е.. ама да бидеме подобри и христијани..
Не е толку лош он.. си има моменти.

Плус сите заслужуваме прошка и втора шанса..

Толку

how-do-you-5b7d81.jpg

На времето Џонтрито се жалеше дека сме немале Македонски Инста ликови. Не велам инфлуенсери пошто мене никој неможи да ми влијае, доста лоша кованица од збор е тоа.
Како и да е. Еве ја куклата Ѓорговска од Струга на Копаоник.

1000055102.jpg1000055104.jpg

Македонците секогаш најубави.

Последно уредено:
playing-piano-toms-mucenieks.gif
Кајг,
како ми е криво што на времето не посветив дел од времето за учење во музичко училиште за било каков инструмент, отиднав во спортот и таму останав, џабе денес купив и гитара, синтисајзер, цело студио, не иде, све во свое време, не можам никако со двете раце во исто време на сајзер, се нервирам и ќе го баталам! :(

Види го Костиќ говедото што прави.

Го памтите ова кеј,
една од првите песни што ги слушнав во животов. Каролина има само 20ет години овде.
#Битолчанка
#ОхридСинСафир
Мислам дека сцените на карпите се во мое Мариово снимени. #Манчевски

Kajgi od rubrikata razno, denes razbrav deka vo famoznata Shvedska ne e prekrshok ako nekoj izbega od zatvor, popraven dom i slichno :cool:

Ne ti se svigja enterierot (ako nema PS5 na primer) ili jelovnikot, putuj Igumane :ROFLMAO:

Interesno :ROFLMAO:

Кајг,
ме одушеви и како снајперист во вчерашниот филм, добро изигра, не е лоша, некако сменив мислење!

Универзитетски професор со португалско потекло Нуно Лоуреиро на MIT, пронајден мртов во станот во Бостон.
Причина? Непозната. Немало да се истражува.
Пред месец дена наишол на огромно откритие поврзано со нуклеарната фузија, која би му дала чиста, неограничена енергија на човештвото.
Ама битно, причината за убиството непозната. Немало осомничени.

Капитализмот води кон Олигархија.
Олигархијата ги штити своите интереси, по цена на штета на човештвото како целина. Затоа нема ни лек за рак сеуште.
Ужасен свет е ова. Стана уште поужасен откако некој таму преку атлантикот ја презеде контролата врз сите. Ама битно тие биле слободните. Еден ебан протест нема да има за убиството. А грото од нив кога нација нема ни да прочитаат кој бил убиен и зошто.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom