... OK, јас прашав така ми кажаа и еве ти пример некој(а) специјализант(ка) „Т“ си доби решение и е доктор специјалист во ртг одделот, а кога аплицирал(а) била специализант(ка) и сега што сум јас овде уникум

,
Вчера беше објавен јавниот оглас за приjaвување на кандидати за запишување, односно одобрување на специјализација на здравствени работници со високо образование од областа на медицината и здравствени соработници со високо образование за 2023 година
www.fakulteti.mk
... и ако добар дел е твоја генерација, а пишуваш дека сите ги познаваш, останува логичното прашање од каде ги познаваш, си завршил медицина во тетовскиот универзитет или си почнал специјализација во тетовскиот универзитет чиј упис колку читам било од 2023год за специјализации?

немој да ми кажеш дека сите овие специјализанти завршиле во скопскиот универзитет и дека и тука специјализираат, пресмешно да биде вистина и воедно уникум доколку е!
+ унгарски и француски фирми да биде поточно!
...е ајде де, да ги вратиме СДСМ тие работеле за народот и државата... нели вујче? сега како ќе биднеме шарена револуција или розова, да го урнеме системот и да го донесеме Филипче ака Заев премиер, бесплатна лоботомија за сите гарантирана!
ааааааа сакаш пари да не пишуваш на форумот, значи земаш пари да пишуваш....ааа извини ти влегов клизечи во бизнисот, продолжи да пишуваш!