Деген си ти, не капиталист.
Вие пак ми делувате многу загрижени. А се молите нешто такво да се деси за мртвите партиичиња да ви живнат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Деген си ти, не капиталист.
Како што гореше за името?Абе еден ако донесат, Скопјево треба да гори. Сите до еден од владава треба да се бесат.

Јас во скопјани воопшто не се сомневам дека ќе го запалат.Абе еден ако донесат, Скопјево треба да гори. Сите до еден од владава треба да се бесат.
За какви работници и работнички кампови зборувате вие? Нели читате дека се работи за џган кој не добил азил у енглеска, за стока која ја истерала процедурата за азил и не и дале. А зошто не и дале? Па ако тоа биле работници ке ги задржеле, ама тоа е џган со некој проблем, криминалци, наркомани, терористи.... И нели читате дека тоа ке бидат отворени кампови, не смееме да ги затвораме и да им го ограничуваме движењето, ке можат да работат, да бараат азил И АКО САМИТЕ САКААТ можат да си заминат. Неможеш да ги враќаш во нивните земји, ако може ке ги вратат и енглезиве а не да се замараат со нив да им бараат држави кај да ги однесат. Капиталисти биле они, гледале работна рака...јас сум капиталист, работнички кампови може. Си работат на автопатот, чебрен, пругата шо и да е. Живеат тука после им завршува договор и си идат. Јас сум против да ми живеат локално, да ги гледам на улица. Тоа би ми сметало и на таква управа не би дал поддршка како што реков вчера, Србија има илјадници такви работници.
кажи се стрвиме на 6 милјарди кредит, ке има за крадење.Абре пизда ви матер глеате ли вие што се дешава у западна Европа?
Нормални ли сте бре да ви ебам све по список...
добри биле... ќе мешале малтер
глуп ко кур
што курац не мешаат малтер у Енглеска, него силуват тамо, пљачкаат...
божиќните панаѓури им се ко кибуц со огради и змејски заби опколени, божиќните миси со оружана стража со панцири...
малтер ќе мешале бе...
Треба да се отвори една анкета...
Колку треба да си ретардиран на скала од IQ20 до IQ60 за да поверуваш дека дРпаме за 5 миљарди нема да дозволи мигранти?
![]()
Очигледно ботовиве на дрпаме веруваат во тоа...Зарем некој смета дека времето во кое „нашата земјата„ зеде „гаранција„ од „бритишите„ за кредит од 6 миљарди случајно се совпаѓа со времето во кое „бритишите„ треба на ги начукаат офарбани азијатски мигранти?...

мене ми се чини дека тоа е веке договорена работа, само сега треба Мицко да најде изговор за народот да не се бунтува, начин како да се посере а смрдеата да ни ја претстави како парфем. Еве и британската амбасада не демантира туку у нивни стил кажува дека има договарање.Треба да се отвори една анкета...
Колку треба да си ретардиран на скала од IQ20 до IQ60 за да поверуваш дека дРпаме за 5 миљарди нема да дозволи мигранти?
![]()
Добро бе ти го гледаше ли видеото погоре?Вака шемава доколку се користат ко работници и живеат таму околу местава да мешаат бетон не е лоша, и да ги депортираш кога ќе завршат. Лошо е да ги гледаш насекаде, да ти живеат од социјална помош и да се бават со криминал и насилство. И мислам дека за тоа ни имаме моќ ни финансии да се справуваме. Али не верувам дека ќе има некакви мигранти овде пошто рекоа дека е така. Да излажат ќе види народот декаа го маткаат.
...
што курац не мешаат малтер у Енглеска, него силуват тамо, пљачкаат...
...