Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Извинето. И повлекувам лични навреди ако си искрен зашто стварно мислам прв пат е да ти реплицирам. Не ми текнува да сме дискутирале на некоја тема па ме зачуди твоето.
Ништо погрешно немаше напишано, таман си беше се. :kafence:

Им даде гол и им посака убав ден.

Без три стопери се има некое оправдување ова, одвај чекавте вие со сеирот. Ќе биде тесна сезона , све е отворено сега. Вила ако се додржат до 30 коло , Емери една статуа нека му прават пред стадион.

Значи сега ќе бираме кога може да се дава изговор за повреди? Пред година две муабет беше треба да се снаоѓаш со тоа што имаш, од фанови до цреповите у медиуми.
Сега треба сожалување траба да имавме за топчињата?

Значи сега ќе бираме кога може да се дава изговор за повреди? Пред година две муабет беше треба да се снаоѓаш со тоа што имаш, од фанови до цреповите у медиуми.
Сега треба сожалување траба да имавме за топчињата?

Неам појма што збореле , ти кажувам моменталната состојба. Буквално се без бедемот шо сезонава е заслужен што примаат многу малку голови. Ги нема сеа и ете одма проблеми. Вила се во налет можат светот да го освојат и не им се одзема нишо , но со Салиба и Габриел потечно им одеше и имаа главоболка помалце. Без нив хаотично позади одма се приметува.
Мене ми е гајле , вака како неутрален фан на ПЛ , сакам да има борба за титула. Само шо за жал пак во таа борба се Сити што со таков состав и срамота е да не бидат.

Неам појма што збореле , ти кажувам моменталната состојба. Буквално се без бедемот шо сезонава е заслужен што примаат многу малку голови. Ги нема сеа и ете одма проблеми. Вила се во налет можат светот да го освојат и не им се одзема нишо , но со Салиба и Габриел потечно им одеше и имаа главоболка помалце. Без нив хаотично позади одма се приметува.
Мене ми е гајле , вака како неутрален фан на ПЛ , сакам да има борба за титула. Само шо за жал пак во таа борба се Сити што со таков состав и срамота е да не бидат.
Че си се снаоѓаат со тима што имаат, и онака направиа 3 тима и нема простор за сожалување.
Му пружија се што му треба на менаџерот следен потег е да го изритаат.

Така е машино, со неиграње на Салах го реши проблемот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom