dantemkd
demon hunter
Што бидна вчера со Лидс???Честито брате. Реално бод против Вест Хем на Олд Трафорд е голема работа. Честити уште еднаш.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што бидна вчера со Лидс???Честито брате. Реално бод против Вест Хем на Олд Трафорд е голема работа. Честити уште еднаш.![]()

Џабе ти е бламаша и правдање.Ги тепавме Барселона 3-0 и извадивме 1-1 против главниот конкурент за титулата, Арсенал. Така да, уморот си го праи своето. Манчестер Јунајтед кога ќе ја тепа Барселона 3-0, пиши ми на фиксниот телефон дома шо ми е у дневна.
Кажав нешто поинаку?Ако Челси е далеку од титула, Манчестер Јунајтед е светлосни години далеку од некаква титула. Се сложуваме, нели ?
Да освои сФетски шапиЊони, гледаност рамно на втора лига , полу празни трибини, влезници делеа гратис, трофеј што помалку вреди од играчка у смоки.Уствари моја грешка брат. Челси освои титула летово. Стана светски клубски првак победувајќи го Шампионот на Европа ПСЖ со резултат од 3-0.
Доналд Трамп, претседателот на Америка им го врачи трофејот.
Еве види.
Прегледај го приврзокот 462776

Ебати дуото овие над мене. Има фали СК-92, форца ацм со 16 крака и прајм донев и Радлерот.![]()
Ау извини. Не знаев дека ти си дел од елитата на фудбалскиот форум.
Не ни знам кој фејк си ниту па некогаш со тебе сум влегол во дискусија.
Forza ACM е секако форумџија прва класа. Не ми е проблем да сум во негова група. Бољи со него во група него со моронче како тебе никакво кое не знам од каде ме става во уста како да сум кур.
И со Донев се имам видено еднаш лично, сосема ок беше момакот. Не знам кој ти е муабетов зашто ретко пишувам на темава, ама можам да претпоставам дека сакаш да се напраиш интересен пред мала група луѓе.

Вас Џерард ќе ве превземеДе бе, трети пат би викам дека не, али тоа не значи дека нема да ги рчкам скаусерите.
Саусер трењер на Јунајтед, само така ако влетат навивачите да изритаат баграта у управата.Вас Џерард ќе ве превземе
А бе знам дека не е точно ама јака рчка ви пуштив, а? хахахахахахахахха

Брату, извини поштено, те помешав со S.L. А Донев ако ти е океј, земи си го дома.![]()
Извинето. И повлекувам лични навреди ако си искрен зашто стварно мислам прв пат е да ти реплицирам. Не ми текнува да сме дискутирале на некоја тема па ме зачуди твоето.
Со Донев исто како со тебе, неам нешто многу дискусии на форумов и немам лошо мислење. Тоа што си го имате вие не ви се мешам а за дома зимање малку тешко. Женет човек со две деца сум ти јас.