Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брендот од алиекспресПрегледај го приврзокот 460453
lele ke bide placki
ke placat shurite
lele bomba
lele red solzi red mrsuli shurive
placime eve od smea ebave shizofrenicari

Среден договор од пред месец дена само невредеше да се збора... Но сепак ќе имат уба замена за португалецот.
ne ne to e se ok .. mene nivnio klub mi e biten isto kolku na pusac so mu e bitno to so pisi pusenjeto ubiva..Среден договор од пред месец дена само невредеше да се збора... Но сепак ќе имат уба замена за португалецот.
Не се проблем ќираџиите него Киро шо ќе донесе за кратко.
На повидок им е анонимус на лев бек кој е појак и од Хорига (ако така правилно се изговара). Јебига на потег е Зоки да го одврзе ќесето за тоа шо му се нуди.
Пикер и среден се најопходни за солидна ротација.
Ако некој е за форсирање на наши деца сум јас... но не знаеме каква е состојбата со Самоил и на која психичка/физика форма е маилиот... До своите 18години има 3 повреди од кои 2 посериозни. Малиот е ѕвер но тие негови 105+ кг кој ги има начукано е голема тежина за дете на негова возраст, пред се трпат неговите колена (каде пред 2 години имаше повреда), негова втора посериозна повреда е пукнатина на коска која за заздравување му требаше 3 месеци плус период за врајќање во тренажен процес. Детето јас би го форсирал максимално но на него пред се би требало да се поработи моментално на психичка спрема и да има морал да турка напред оти ваков пикер сме немале од времето на онај писателот кој во живото имаше 2 години солидни настапи а се величи дека имал кариера од соништата. Можеби како маркетинг дрндало да али нешо појќе не... Жими Ванчо и Милан шо беа покрај него за да изгради кариера.Kazete nie so ke zemime dosta na drugi transver politikata mu ja prajme.Se blizi januari,eve so ovaj tim isturkavme 4 meseci,sega mora da se donesi sredem bek magionicar,neka mu se daj solidna plata za narednite 6 meseci(zastedivme plata za 4 meseci) I da se pobedi se do kraj.
Okolu noseneto na piker,jas sum protiv.Go imame Pesevsku se vrati od povreda I Samoil,a Valid I ne e tolku los kolku so go hejtate,barem vo odbrana e poveke od soliden I e dosta podvizen, dosta cesto e prv vo kontra.
Најголемата болка на ова управа е немањето никаков сенс за маркетинг, никаква ПР стратегија. Ете веќе 6 година се во клубот и никако да има прогрес на то поле.Немав влезено долку на темата искрено ама ме годи шо Game of the Week а ледената дворана сеуште не е распродадена. Не само публиката и клубот си има ОГРОМНА кривица за нештото. Никаква најава за Game of the week, Никаква најава кога ќе бидат пуштени картите во продажба, станва неделата сабајле во 10 гледам пуштени, шок ме мана реков останав без карта, влегвам НИШТО купено. ЕХФ, Барселона и секоја екипа шо ќе дојди зборвам за атмосферата ама на најбитната ние потрфламе и како град НО И КАКО КЛУБ. Екипи годиниииии играат ЛШ не добиле ваков примат, ние добиваме и ќе се посериме...
Се појави бе мрачен.Немав влезено долку на темата искрено ама ме годи шо Game of the Week а ледената дворана сеуште не е распродадена. Не само публиката и клубот си има ОГРОМНА кривица за нештото. Никаква најава за Game of the week, Никаква најава кога ќе бидат пуштени картите во продажба, станва неделата сабајле во 10 гледам пуштени, шок ме мана реков останав без карта, влегвам НИШТО купено. ЕХФ, Барселона и секоја екипа шо ќе дојди зборвам за атмосферата ама на најбитната ние потрфламе и како град НО И КАКО КЛУБ. Екипи годиниииии играат ЛШ не добиле ваков примат, ние добиваме и ќе се посериме...
Daj be ne go sili komarot,od nigde nikade pred vazen mec jadis gomna.Tolku da se nema oset,kako Miho da ti plaka koga treba da se ebi atmosverata.Немав влезено долку на темата искрено ама ме годи шо Game of the Week а ледената дворана сеуште не е распродадена. Не само публиката и клубот си има ОГРОМНА кривица за нештото. Никаква најава за Game of the week, Никаква најава кога ќе бидат пуштени картите во продажба, станва неделата сабајле во 10 гледам пуштени, шок ме мана реков останав без карта, влегвам НИШТО купено. ЕХФ, Барселона и секоја екипа шо ќе дојди зборвам за атмосферата ама на најбитната ние потрфламе и како град НО И КАКО КЛУБ. Екипи годиниииии играат ЛШ не добиле ваков примат, ние добиваме и ќе се посериме...