ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.958
- Поени од реакции
- 44.675
Убава 2ка за сингл, 5.40 коеф. Thank me later! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Он си растураше и кај нас, али глупоќата го уништи.Што не потегнат према Гринвуд незнам, сите заборавија што направи. Дечкото расцепува со игрите
Ептен се паднати и пул само штета што имаше репрезантативна пауза иначе ги добивавме сто постоНавијачки се надеваме ама реално не гледам како ни до бод.
Да не те чуди и некоја судиска неправда да ја реши во нивна корист.Ептен се паднати и пул само штета што имаше репрезантативна пауза иначе ги добивавме сто посто
Грешка си Шо треба да си оди следно лето.Пак Лук Шо стопер. Пак Далот у тим. Овие у клуб не треба да се, а ги уби од играње. Еј Шо требаше да си оди летово, он го напраи прв стопер. Ај бар да е пристоен, не мора ни добар да е, ама катастрофален е. Очигледно овој сака да го избркаат.

Не сезонава и следната, за натаму ќе видиме колку се расположени да вложуваат евреите и серкото.Пиши пропало!
Добро што знам, да не седнувам со некаква надеж!
Има ли светло на крај од тунелов?
Некни го гледав Руни на некој подкаст или слична форма(може и овде некој го постирал)! Кажува како Ферги се однесувал со нив, или ќе те биде или ти за мене не постоиш! Вика по ходник го избегнувавме!Не сезонава и следната, за натаму ќе видиме колку се расположени да вложуваат евреите и серкото.