PlayStation 5

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_20250927_174446.jpg

Фала курцу , одамна не ме изнервирал некој трофеј од тој да ја поминеш обуката за помалку од 15.1 секунда. После неколку стотици обиди конечно 14.75 и платинум трофеј. А цела игра ја поминав на ветеран од прва .

Уште FC 24 ми остана недовршена ама за неа треба ПС+ се двоумам ама несакам игрите да ги оставам недовршени.

Што ке ми препорачата ПС+ екстра или премиум ? Мислам оти игрите во каталогот се исти , само единствена разлика гледам во класик каталогот односно игри од пс1,2,3 а не сум по тие игри ниту клауд сервис што и да е тоа. Во што др.се разликуваат ако игрите во каталогот се исти тогаш екстра немам потреба од премиум ! Ваше мислење.

Што ке ми препорачата ПС+ екстра или премиум ? Мислам оти игрите во каталогот се исти , само единствена разлика гледам во класик каталогот односно игри од пс1,2,3 а не сум по тие игри ниту клауд сервис што и да е тоа. Во што др.се разликуваат ако игрите во каталогот се исти тогаш екстра немам потреба од премиум ! Ваше мислење.

PS+ mi e dovolno posto klasicite gi igram na PS4 kata sto ja imam so Jailbreak gi igra i od PS2 i PS1. Edino klasici od PS3 falat ali dobrite igri skoro site se remastered izlezeni ili na 4 ili na 5.

Ако имаш 25+ mb/s со премиум можеш игрите да ги играш преку streaming наместо download на секоја да правиш. Може ќе ти сецка ама за пробување меќу 500 игри е супер опција

Ако имаш 25+ mb/s со премиум можеш игрите да ги играш преку streaming наместо download на секоја да правиш. Може ќе ти сецка ама за пробување меќу 500 игри е супер опција
Имам оптички 150/150 од Телекабел. Ако има некоја разлика во каталогот со игри тогаш премиум ако нема ако се исти игрите тогаш екстра, тоа сакав да знам.

Имам оптички 150/150 од Телекабел. Ако има некоја разлика во каталогот со игри тогаш премиум ако нема ако се исти игрите тогаш екстра, тоа сакав да знам.
Па можиш да провериш и без сабскрипција кои игри ги има на премиум а кои на екстра. Премиум ги има некои игри од пс1,2 и 3 и тоа е разликата.

Ne ti treba premium voopsto po ova sto si go pisal, retko koj i koristi toa i na forumov, ja ednas zemav za dzabe bukvalno, ama doplativ 2-3 dolari za zadnji 2-3 meseci od ekstrata sto gi imav, nula korist od toa.

Ne ti treba premium voopsto po ova sto si go pisal, retko koj i koristi toa i na forumov, ja ednas zemav za dzabe bukvalno, ama doplativ 2-3 dolari za zadnji 2-3 meseci od ekstrata sto gi imav, nula korist od toa.
Игрите во каталогот се исти , единствена разлика во премиум е класик каталог што воопшто не ми требаат . Во план ми е денес да земам ехтра на 3 месеци , после можеби на блек фрајдеј за цела година кога ке има попуст.

Многу пари ми е сега да зимам за цела година ке ми оди цела нега што ја зимам па и плус зимата рано почна пари требат. :D

Инаку зимам игри од од оние што даваат email , pas i cod до сега сум немал никакви проблеми од нив ке земам и пс + ехтра 1500 денари за три месеци што итекако се исплака имајки во предвид игрите што сакам да ги земам ке ме коштат над 5000 вака за 1500 ги имам на располагање.

Јас пуштам псн претплата по некој месец кога ќе ме фати носталгија за некоја игра ако не е на попуст во тој момент. Пример Last of Us сакав кецот ремастеред да преиграм и платив само за еден месец. Видов дека годишната претплата мене не ми брка работа и за џабе ја плаќав бидејќи претежно играм нови игри, воглавно дискови и ги шиткам после. Ретко играв и некои од трите бесплатни секој месец.

Јас викендов за првпат пробав ремоут играње и мислев ќе ми треба некој псн пакет, но не. Ја оставив плејката да работи дома и се поврзав ремоут со телефонот преку дата. Го врзав и џојстикот преку блутут со телефонот и само него си го земав у ташна. После телефонот можеш screen cast на тв во хотел или работен лаптоп ако често патувате. Дури и додека патував поиграв Silksong на телефонот и џојстик. Функционира и е прилично лесно да се изведе.

За полесни игри не треба ни џојстик бидејќи може да ги имаш контролите на екран, вака:

IMG_4840.png

Жена ми беше фасцинирана, но од сосема погрешни причини. Спа викенд гетавеј било за детокс. Но, ниедна сауна не успеа да ме препоти како што Silksong знае.

Јас пуштам псн претплата по некој месец кога ќе ме фати носталгија за некоја игра ако не е на попуст во тој момент. Пример Last of Us сакав кецот ремастеред да преиграм и платив само за еден месец. Видов дека годишната претплата мене не ми брка работа и за џабе ја плаќав бидејќи претежно играм нови игри, воглавно дискови и ги шиткам после. Ретко играв и некои од трите бесплатни секој месец.

Јас викендов за првпат пробав ремоут играње и мислев ќе ми треба некој псн пакет, но не. Ја оставив плејката да работи дома и се поврзав ремоут со телефонот преку дата. Го врзав и џојстикот преку блутут со телефонот и само него си го земав у ташна. После телефонот можеш screen cast на тв во хотел или работен лаптоп ако често патувате. Дури и додека патував поиграв Silksong на телефонот и џојстик. Функционира и е прилично лесно да се изведе.

За полесни игри не треба ни џојстик бидејќи може да ги имаш контролите на екран, вака:

Прегледај го приврзокот 457569

Жена ми беше фасцинирана, но од сосема погрешни причини. Спа викенд гетавеј било за детокс. Но, ниедна сауна не успеа да ме препоти како што Silksong знае.
Ќерка ми по цел ден ја игра Silksong ништо книга не фаќа.

Ние порано овие игри ги викавме jump'n'run.

Ќерка ми по цел ден ја игра Silksong ништо книга не фаќа.

Ние порано овие игри ги викавме jump'n'run.

Хаха, убава навика фатила!

Инаку Silksong e играта која оваа година го отвара пак прашањето по интернет дупките дали игрите треба да се толку тешки или дали сите треба да имат изи моуд, сеедно. Не се согласувам бидејќи Silksong и нe толку тешка, ама сепак не е и jumpnrun. Кога ќе научиш како се игра те става на сериозен тест и е танцување, како Sekiro. Јас би рекол дека е goty материјал да не беше годинава олку конкурентна, ако воопшто значи нешто тоа титле после it takes two. Ако ти е при рака пробај ја и запознај се со механиките, за кога ќе ти побраат помош да поминеш некој тежок бос, да не се засрамиш дека не знаеш да скокаш и трчаш. :P

Se zaigrav pak Diablo IV sose AddOn slucajno ja fativ novata 10ta sezona i ke ja isteram do Dekemvri. Odlicna igra, zabavna samo nekako lesna e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom