мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.510
- Поени од реакции
- 25.901
Kaj ti tekna bas VardarКажа владе жабата и си се нурна во Гомната Вардарски
Прегледај го приврзокот 457175

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaj ti tekna bas VardarКажа владе жабата и си се нурна во Гомната Вардарски
Прегледај го приврзокот 457175

Под 8 !

Под 8 !![]()

Вака можеш рандом да кажеш за се што ќе ти текне.Еве пр. @парва кд би бил слон:
Прегледај го приврзокот 457426

Брат шо праеше месец дена додека те немаше на форумов ?Не.
Моето има поенту, а тфоето не.
Ја кд гу чу овуј песну случајно там на некое си детско кратко видео на јутуб, одма ми текна на вас двоица, тоес на ваш укус за музику.Евросонг и источно европски глупости.Значи ако би биле женски од Русију ти и Ска, овај би била ваша соодветна дует песна.
Епа ајде еве гу тема, слободно измаштирај што сам правија и како ме замислуеш.Брат шо праеше месец дена додека те немаше на форумов ?
Не општо од дроги прашувам.
Те замишљам дека син ти ти го земал мобилниот и затоа те нема една година да пишеш да се видиме на пиво.Епа ајде еве гу тема, слободно измаштирај што сам правија и како ме замислуеш.
Те замишљам дека син ти ти го земал мобилниот и затоа те нема една година да пишеш да се видиме на пиво.
Ме мрзи сега да генерирам слика у тоа паметниот бот.
Nema so da generiras. Od Vatikan mu dadoa zadaca da se pretvori vo fejk pop i da brka lazni vernici po crkvite. Nesto u stilot na Van Helsing.
Ova e slikano vo manastir vo Belorusija.
Прегледај го приврзокот 457514
Ја сум последна клупа, сенка со жива рака. Језиво.А Столе е тамо негде доле(не се види).
Од лево на десно.
Ја, Вруќа, Пророк, Лаик и Рон.
А Столе е тамо негде доле(не се види).
Пиес.
Види Рон какфу кравату му вржала мајка му, од литургију право за на вакцину.