Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
@Ska Maniac и @Zlatikevichius кд би биле женски и би гу претствљале мадр Раша на детски евросонг.

Вака можеш рандом да кажеш за се што ќе ти текне. :pos: Еве пр. @парва кд би бил слон:

1759552119806.jpeg

Вака можеш рандом да кажеш за се што ќе ти текне. :pos: Еве пр. @парва кд би бил слон:

Прегледај го приврзокот 457426

Не.
Моето има поенту, а тфоето не.
Ја кд гу чу овуј песну случајно там на некое си детско кратко видео на јутуб, одма ми текна на вас двоица, тоес на ваш укус за музику.Евросонг и источно европски глупости.Значи ако би биле женски од Русију ти и Ска, овај би била ваша соодветна дует песна.

Последно уредено:
Не.
Моето има поенту, а тфоето не.
Ја кд гу чу овуј песну случајно там на некое си детско кратко видео на јутуб, одма ми текна на вас двоица, тоес на ваш укус за музику.Евросонг и источно европски глупости.Значи ако би биле женски од Русију ти и Ска, овај би била ваша соодветна дует песна.
Брат шо праеше месец дена додека те немаше на форумов ?
Не општо од дроги прашувам.

Епа ајде еве гу тема, слободно измаштирај што сам правија и како ме замислуеш.
Те замишљам дека син ти ти го земал мобилниот и затоа те нема една година да пишеш да се видиме на пиво.
Ме мрзи сега да генерирам слика у тоа паметниот бот.

Те замишљам дека син ти ти го земал мобилниот и затоа те нема една година да пишеш да се видиме на пиво.
Ме мрзи сега да генерирам слика у тоа паметниот бот.

Nema so da generiras. Od Vatikan mu dadoa zadaca da se pretvori vo fejk pop i da brka lazni vernici po crkvite. Nesto u stilot na Van Helsing.

Ova e slikano vo manastir vo Belorusija.

IMG_1165.jpeg

Nema so da generiras. Od Vatikan mu dadoa zadaca da se pretvori vo fejk pop i da brka lazni vernici po crkvite. Nesto u stilot na Van Helsing.

Ova e slikano vo manastir vo Belorusija.

Прегледај го приврзокот 457514

Од лево на десно.
Ја, Вруќа, Пророк, Лаик и Рон.
А Столе е тамо негде доле(не се види).

Пиес.
Види Рон какфу кравату му вржала мајка му, од литургију право за на вакцину.

Од лево на десно.
Ја, Вруќа, Пророк, Лаик и Рон.
А Столе е тамо негде доле(не се види).

Пиес.
Види Рон какфу кравату му вржала мајка му, од литургију право за на вакцину.

Bijons e ovaa.

Eve ja vrukjata se sprema da i pravi egzorcizam ali dzabe otideno e toa vekje.

IMG_1198.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom