Политички случувања во Србија: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dumbledore
  • Време на започнување Време на започнување
ја гледав парадава многу добро маршираат у воени корак војнициве. Не како русите али Југословенски. Исто така многу опремени им се. Вучич инвестирал доста пари.

ја гледав парадава многу добро маршираат у воени корак војнициве. Не како русите али Југословенски. Исто така многу опремени им се. Вучич инвестирал доста пари.

Attachments

• 6D7DEC35-34AB-4C80-8599-62C31D9F95F3.jpeg
    6D7DEC35-34AB-4C80-8599-62C31D9F95F3.jpeg
    149,9 KB · Прегледи: 24
и?
Си гледал представа, се покажале добро, вау.
30+ години вол си, уште си дете во памет. Далеку од спремна армија се Србија ама ајде нека ти биде.

и?
Си гледал представа, се покажале добро, вау.
30+ години вол си, уште си дете во памет. Далеку од спремна армија се Србија ама ајде нека ти биде.

вие геј парада кога ќе правите гастербајтерите? Тука збориме за марш за патриотизам, ти одамна се шитна, така да не знам што би те интересирало ова.

вие геј парада кога ќе правите гастербајтерите? Тука збориме за марш за патриотизам, ти одамна се шитна, така да не знам што би те интересирало ова.
Глупчо, зошто би се замарал за воен марш на Србија?
Глуп ли си или трењираш?
Кој патриотизам збориш, за Србија?
Знам дека си ограничен како балкон ама пробај да ми одговориш, каква врска има представа на марш со воена сила?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom