Sussaro
Southern comfort, southern sun
- Член од
- 27 декември 2005
- Мислења
- 6.330
- Поени од реакции
- 26.853
Многу е едноставно.Мене ми е јасна разликата меѓу ционистите и исламистите.Тргни го малку егото и реално расудувај.Макрон најави дека ќе ја признае Палестина.Дали е ционистички играч?Истото го најавија и Германија и Шпанија.Чива олигархија ги убеди да го сторат тоа?Исто така Е.У ги прекина пратките со оружје за Израел.Пред некој ден Вучич ги отера во П.М на овие од Европа чудно ми беше од каде собра храброст.После некој ден објавија дека Србија направила договор за купување на огромна количина на воена опрема од Израел.Ми стана јасно од каде ја добил храброста.Е сега Вучич е ционист или не е?Трамп човекот кој се фалеше дека ќе го суши мочуриштето сега е најголем подржувач на Израел и?Неколку пати те прашав зошто има масовно населување на исламски племиња во ЕУ?Ево јас не знам пример,кажи го ти твоето размислување.Дали сметаш дека тоа е масло на Ционистите и зошто со која цел?На ниедно од моите прашања не даваш одговор.И не заборавај овде чисто си дискутираме,разменуваме мислења не е ништо лично.
Добро, спејсот ли не ти работи или што е работава?