Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Гарант има некоја завера со црнциве во франција, германија и англија. Намерно ко некој да ги турка секаде на сметка на белите. Цела лига стана црнци, ти се чини африка е.

Гарант има некоја завера со црнциве во франција, германија и англија. Намерно ко некој да ги турка секаде на сметка на белите. Цела лига стана црнци, ти се чини африка е.
У цела Европа го има ова. На големо се увезуваат обоени у Србија и Хрватска. У сред Букурешт сакаат да градат огромна џамија а градот нема ни 5 % муслимани.

После толку години мислиш се тресеме за титули? Арсенал ни блиску до титула нема да дојдат сезонава иако имаат добар тим. Има некој подземни води кај шо е граден Емирати, а и ебати името на стадионот. Најголема грешка беше Хајбери што го напуштија од фудбалска перспектива.
Истото го мислам за Хајбери. Најголемата грешка е тоа, ама се лакомеа газдите за стадион со повеќе места за да се полнат со пари. Успехот на клубот никогаш не им бил во преден план. Хајбери имаше душа и за мене секогаш ќе биде нешто посебно.

И што фајде видоа од тоа навивачите на Тотенхем?
Лига Европа и Фа куп, Лестер ги шие у трофеи а јојо клуб се. :D

Најголема предност на Леви беше што не даваше играчи у Англија, или ќе им платиш премиум или ќе си го чуваат.

Не ме чуди и да е точно. Интелектуално има IQ како радијатор.

Будала е овој Маринакис (n)

Уште кога тој, како газда на Форест му даде специјално признание на Постекоглу за тоа што Грк водел некој клуб до освојување на Лига Европа, ми мирисаше дека ке сака да го донесе во Форест.

Од дефанзивен и цврст фудбал со Нуно, сега одеднаш ќе треба да играат преофанзивно со Постекоглу.
Не сум сигурен дека тимот е скроен за таков фудбал.

Вакви промени се прават на почеток на лето. Не сега.
Ама ајде да видиме. Ова ќе биде интересно

Не знам какви резултати да имал Светиот Дух од Португалија, секогаш бил бил на страна на Постекоглу.

Стил, уживање во процес на создавање, естетика > гол прагматизам.

Миленковиќ нека почне да бара нов клуб, има 0,0001% шанси да се снајде во системот на Постекоглу.

Oвој архитеп играч изумира.

Кажете оваква петарда дали имате во вашиот тим или лига?

Нема.

А овие играчи се најинтересни и најомилени кај навивачите, не само самите туку и од противничките навивачи.

Еве и Милер легендата го нема веќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom