Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јас моментално со Џејден Рид и морам да ти кажам дека ич не е интересноЈас мислам ако остане овој број на тимови и се додаде IR, ќе биде многу тешко да се склопи асална клупа, бидејќи и сега е тешко да се има асален тим. А и интересно е да се прават математики дали да потрошиш едно место на некој повреден 4 недели или да го дропнеш за моментална продукција
За идната година јас би направил само ажурирање на играчи, ако некој не е активен годинава, да не игра идната, па ако се спуштиме на 10/12 тима, може да се види за едно IR место.

) за Брок, дај ми време да размислам, интересна е, генерално не сакам трејдови, ама ме разочара годинава, што со повреди, што со тоа што Џино е тапа, што со тоа што Рејдерс се тапа, што со тоа што не е топ5 фантази ТЕ и кога беше здравDrygar 100% sum sigyren ke mu dadat sezonava barem ednas da se proba i toa na pocetokot...
Go gledav na higlits uste uste vo koledz vo Arkanzas kade zavrsi perfektna sezona bez promase field goal pred da go zemat ovie pogrebalnava so " princot "![]()
Mi se dopaga, uste vo avgust tipuvav na detevo deka ke e toa sto ke gi stavi na NFL record books , i eve go , go butna recordot na Butker mislam.... Bravos ❤️Izgleda lesno, idi probaj sutni go svinceto od okoy 30 yardi i da vidids dali ke dojdes do gol...
Plus zemi vo obzir, ako sutiras FG od 70 yardi, mu ostavas na protovnikot samo 30yard za da lapne 7ca so lepce.
Ova sto go napravi detevo e podvig neverojaten, i jas tipuvan na nego deka ke e hit sezonava , ne princot ili pak the two way wonder sto go zemaa kako prv pik ovaa godina...

Наводно извршил самоубиство. Греота...![]()
во понеделникот ритрн за тачдаун денес ова![]()