Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
1000038593.jpg

Па дали е тоа можно драги гледачи? 0.06 поени разлика. Знаев дека ќе е тесно, ама до толку...

И да, сега Роџерс игра за Стилерс

Колку се мизерни Чифси годинава. Болно е за гледање.

Од наредна година за фантази мисалм дека може да направиме injure reserves да имаме, да не мора да ги дропаме/место на клупа да фаќаат.

Јас мислам ако остане овој број на тимови и се додаде IR, ќе биде многу тешко да се склопи асална клупа, бидејќи и сега е тешко да се има асален тим. А и интересно е да се прават математики дали да потрошиш едно место на некој повреден 4 недели или да го дропнеш за моментална продукција :D

За идната година јас би направил само ажурирање на играчи, ако некој не е активен годинава, да не игра идната, па ако се спуштиме на 10/12 тима, може да се види за едно IR место.

Јас мислам ако остане овој број на тимови и се додаде IR, ќе биде многу тешко да се склопи асална клупа, бидејќи и сега е тешко да се има асален тим. А и интересно е да се прават математики дали да потрошиш едно место на некој повреден 4 недели или да го дропнеш за моментална продукција :D

За идната година јас би направил само ажурирање на играчи, ако некој не е активен годинава, да не игра идната, па ако се спуштиме на 10/12 тима, може да се види за едно IR место.
Јас моментално со Џејден Рид и морам да ти кажам дека ич не е интересно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom