Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

И по името и презимето може да се препознае ама највеќе по фацата. Што повеќе човек чита што се случува во светот те тера да веруваш дека сликарот бил во право за нив.
Не е само сликарот, од 109 држави биле протерани, не може тоа да биде без причина, а ние можеме секојдневно да гледаме зошто било така.

:icon_lol:

GX8I1HfW0AACgoY.png

Не е само сликарот, од 109 држави биле протерани, не може тоа да биде без причина, а ние можеме секојдневно да гледаме зошто било така.

:icon_lol:

Прегледај го приврзокот 454530
.
Интересното е каде се населуваат после ова, кој ги прима, и кој е продаван од нивна страна како роб по арапските земји откако ја превземаат во најголем дел трговијата со робови од султаните.
Ама " Трето полувреме" и нашите "непрежалени соседи". :icon_lol:

Сигурно провоцирале нешто, какви маички имаа?
Пошто многу важно е да се знае кој провоцирал.
Провоцирале дале гол на твоите и одма закани, пиштоли, ножој. Кој смее така да провоцира во арачиново.
За вас провокација е само шо сме живи, па убивате и колите Македонци.

И по името и презимето може да се препознае ама највеќе по фацата. Што повеќе човек чита што се случува во светот те тера да веруваш дека сликарот бил во право за нив.
Мене не ме тера да верувам. Мене ме убеди дека било вистина.

Прегледај го приврзокот 454945
Прегледај го приврзокот 454946

Не им доаѓа паметот на каурите.
Ни на нашите ни на странските каури.

Џабе ги спасуваше тој Пољакот Австријците од турските напади, сега доброволно ќе дадат г'з. :icon_lol:

Очигледно ќе мораат да дознаат по емпириски пат што е шеријат.

Отоманската империја не успеа со опсада и војна, имигрантите од блиски исток ќе успеат без да се мачат само со кур.
Овие каурите вака толеранција кои изиграваат се најголемиот проблем на Македонија, и тие се во голема бројка, само видете колку му го пушеа на шиптаpите кога шкендија имаше победи во европа, а тие никогаш нема да му се згреши да честитаат за успех на македонски клуб. Истите кои гласаа за северна се овие кои се лижат со години надевајќи се на лајк и валоризација, а не се свесни дека можат да му ја згмечат глата ако му се посака овие кои се надеваат дека ќе ги импресионираат. И му го посакувам тоа од се срце, и ќерките сечен да си земат за маж и дома да му го однесат и гол да му се шета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom