Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Мислиш некој ќе те тепа во Албанија или Косово ако имаш сонце на гардероба?
Кажи барем еден пример тоа да се деси!
Исто ќе поминам и ако имам маица со пола Албанија/Косово во некаква голема Македонија? И не мора да идам до Албанија или Косово, доволно е во Арачиново да отидам... Тој последниот дедо што остана ни маица не мораше да носи па пак го убија.

на кого му е смешно ова?

веројатно некој од Луксенбург да те чита, ќе ти верува.

Исто ќе поминам и ако имам маица со пола Албанија/Косово во некаква голема Македонија? И не мора да идам до Албанија или Косово, доволно е во Арачиново да отидам... Тој последниот дедо што остана ни маица не мораше да носи па пак го убија.
Кај маичката не видов мапа, видов само двоглав орел, постирано е како трофеј во темава.
И да има мапа со цел свет претставен како Албанија тоа не им дава право на цивили да собираат "пропаганден " материјал, уште помалку насилници.
Според вас грците се сосема во право што ви прават вам.

Патем Шкупи пак ги тепале каурите, овој пат од Охрид. Им се може, секоја недела ова да го прават бидејќи ова е Илирида - апартхејд у кој не важат закони, правила, прописи за Албанците.
Според вас грците се сосема во право што ви прават вам.
Грците се у право, кога ви го прават тоа што ви го прават у Грција.

Абе на дете фудбалер ногата му ја скршивте еден збор не напишавте за тоа, изгледа е многу цивилизирано, ама за некој швеѓанец од дебар кој намерно провоцирал и си заминал гол без влакно да му фали е то е нецивилизирано. Вие и кога убивате христијани е цивилизирано, а кога каурите ќе викнат нешто против вас одма плачење и лелекање.

Еве и ова е цивилизирано, низ збор не кажавте како си поминуваат македонски екипи во доминантно орелски средини, баш чудно не скршивте некоја нога на фудбалер и не заклавте некој со нож.

Абе на дете фудбалер ногата му ја скршивте еден збор не напишавте за тоа, изгледа е многу цивилизирано, ама за некој швеѓанец од дебар кој намерно провоцирал и си заминал гол без влакно да му фали е то е нецивилизирано. Вие и кога убивате христијани е цивилизирано, а кога каурите ќе викнат нешто против вас одма плачење и лелекање.

Еве и ова е цивилизирано, низ збор не кажавте како си поминуваат македонски екипи во доминантно орелски средини, баш чудно не скршивте некоја нога на фудбалер и не заклавте некој со нож.
Сигурно провоцирале нешто, какви маички имаа?
Пошто многу важно е да се знае кој провоцирал.

Сигурно провоцирале нешто, какви маички имаа?
Пошто многу важно е да се знае кој провоцирал.
Децата од Смилковско не носеа никакви маици. Саздо, исто. Ангел, исто, детето од Гостивар на кош што го убија исто не носеше никаква маица со содржина која Албанците би ја сметале за провоцирачка..... многу други деца - исто, а сепак сите беа убиени како кучиња од Албанците.

Последно уредено:

I sto sega, koj e kriv za ova, pa istava ekipa od aracinovo ovaa sezona treba da gostuva vo 15 makedonski sredini a za zal pak ke bide prva zosto sme narod sto go dopre dnoto. Ama bitno site komentiraat toa so Komiti i Ckembari si udrile po nekoj boks bilo sramno zosto se delime a vamu nema mazi od grad od 50k da si gi odbranat decata ili 20 kamenja da frlat na aracinovci koa ke gostuvaat nekade. Za zalenje sme iskreno.

Не мора ни маица да носи доволно е детето гол да им даде за да му ги искршат нозете и да му ја запечатат кариерата

Во моментов обичниот народ низ цела Англија е излезен по улици.Протестираат прд хотелите во кои има мигранти.Истото се дешава и во Австралија.Народот конечно свати со кого си има работа.Сватија дека некој сака да ги исламизира и замени само затоа шо се Христијани.Значи има многу снимки на You Tube.Сега е моментот да се пишат коментари таму,за вистината 2001ва,за Смилковско,за Диво Насеље.Заедно сме појаки треба да го искористиме моментумот.Џабе овде се расправате со Tigri синкир него не му е јасно.Обичниот народ од запад не ни е крив за 2001ва.Ние бефме само пробен балон за тоа сега шо се спроведува низ Европа.
Не е толку муабетот за замена на христијани. Првично е за замена на белци.
Ене у Србија носат чамуги од Гана што се протестанти а у Хрватска Непалци и Индијци што се хиндуси.

Од она што читам по твитеров следна земја на тапет за уништување со миграција и "мултикултурализам" е Јапонија. Некој пребарал да види кој се занимава со такви работи во Јапонија и го пронајде следново створење:

Сигурно се прашувате што е створењево по припадност аnd yes of course it is.

Сигурно се прашувате што е створењево по припадност аnd yes of course it is.
И по името и презимето може да се препознае ама највеќе по фацата. Што повеќе човек чита што се случува во светот те тера да веруваш дека сликарот бил во право за нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom