HoT iCe
Flamboyant
- Член од
- 1 јануари 2025
- Мислења
- 401
- Поени од реакции
- 1.180
Правам вчера муабет со колешка и ми објаснува зошто се разведува од мажот и а пази, 25 години, германка со 2 години дете. Причината за развод била: не ишле нигде, досадно и било, мажот и бил премногу уморен после работа, немале редовен секс и сакал да се игра со детето или игри на плејстејшн. Не ја слушал, ваков бил, онаков бил.
И и викам, да ти кажам право и ја би се развел и она нелии?!! Да, да и ја не би трпел таква жена што све и смета. Ми се налути и нејќеше да ми збори цел ден после.
А таман бев спремен да и помогнам околу редовниот секс.
Повеќе сум загрижен што младото украинче ми го земала под крило и ја учи да биде жена, а оно ми има добар потенцијал за женачка, ќе морам од понеделник организирана акција, со посед на топка да играм, доста чекав нафрлени топки.
И и викам, да ти кажам право и ја би се развел и она нелии?!! Да, да и ја не би трпел таква жена што све и смета. Ми се налути и нејќеше да ми збори цел ден после.
А таман бев спремен да и помогнам околу редовниот секс.
Повеќе сум загрижен што младото украинче ми го земала под крило и ја учи да биде жена, а оно ми има добар потенцијал за женачка, ќе морам од понеделник организирана акција, со посед на топка да играм, доста чекав нафрлени топки.