Што јадете во моментов? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Cuisses de grenouilles sauce tomate а la diable
Да, токму тоа што го мислите кога ја гледате сликата и може да се проба само во Франција или во француски гурмански ресторани низ целиот свет.:)
0005301_0000343.jpg

Како бе вака виткаш палачинки? Бог да чува еј, како во неа да има остатоци од некој прадедо па ај ќе ја свиткам било како и ќе изгледа како помија.

Ај нема везе на здравје да ти се како и да е.

Како бе вака виткаш палачинки? Бог да чува еј, како во неа да има остатоци од некој прадедо па ај ќе ја свиткам било како и ќе изгледа како помија.

Брат бијонсе е у питање.
Види ги на што личиф, на делкана бричена кожа од камилу.Море повише личи на излизган скај.Ја овија не би ги ни повраќаја, а не па да ги еду.

Ск ке извади некој Вики текст дека кожа од камилу е антиоксидант, тера на диф старачки секс и е лек протиф тфрду столицу.
Чекај до вечер, само нека га најде текст.

...знаеш што значи инпровизација, значи не ги правев дома, без специјална тава, али нема веза, важно мене ми беа вкусни!

...знаеш што значи инпровизација, значи не ги правев дома, без специјална тава, али нема веза, важно мене ми беа вкусни!
За тоа ве бива вас жените , да си најдете одма причина.

Напрај му на Зурла една , што има везе :D
(Немора одма мозокот да те тера на погани работи , може и пријатели да си бидете,нели? :toe:)

Никој не рече да ти застане јадењето у грло , да ти биде јасно,мислам ако планираш да пријавиш.. :coffee:
Нели ти збореше нешто за 'што е добро ,што е лошо' па затоа кажувам

ИНПРОВИЗАЦИЈА
ИНПРОВИЗАЦИЈА
ИНПРОВИЗАЦИЈА
ИНПРОВИЗАЦИЈА
ИНПРОВИЗАЦИЈА
ИНПРОВИЗАЦИЈА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom