Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Жабки ?Cuisses de grenouilles sauce tomate а la diable
Да, токму тоа што го мислите кога ја гледате сликата и може да се проба само во Франција или во француски гурмански ресторани низ целиот свет.
Прегледај го приврзокот 453867
Како бе вака виткаш палачинки? Бог да чува еј, како во неа да има остатоци од некој прадедо па ај ќе ја свиткам било како и ќе изгледа како помија.Прегледај го приврзокот 453972
...инпровизација успешна,
Прегледај го приврзокот 453977
Прегледај го приврзокот 453973
...палачинки ала 15 минути,
Брат бијонсе е у питање.Како бе вака виткаш палачинки? Бог да чува еј, како во неа да има остатоци од некој прадедо па ај ќе ја свиткам било како и ќе изгледа како помија.
Ај нема везе на здравје да ти се како и да е.
,,,cicija be,,,,cicija,,, nishto ne ostavi,,,Прегледај го приврзокот 453972
...инпровизација успешна,
Прегледај го приврзокот 453977
Прегледај го приврзокот 453973
...палачинки ала 15 минути,
...знаеш што значи инпровизација, значи не ги правев дома, без специјална тава, али нема веза, важно мене ми беа вкусни!Како бе вака виткаш палачинки? Бог да чува еј, како во неа да има остатоци од некој прадедо па ај ќе ја свиткам било како и ќе изгледа како помија.
Ај нема везе на здравје да ти се како и да е.
За тоа ве бива вас жените , да си најдете одма причина....знаеш што значи инпровизација, значи не ги правев дома, без специјална тава, али нема веза, важно мене ми беа вкусни!
ИНПРОВИЗАЦИЈА...знаеш што значи инпровизација, значи не ги правев дома, без специјална тава, али нема веза, важно мене ми беа вкусни!