Што јадете во моментов? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Морав да гуглам да видам што мислиш со тоа мегле багет. Кога го видов логото на компанијата ми текна на што мислиш. Долго време не сум видел нивни продукт, скроз забораив дека постојат.
Секако, мојот одговор не беше поврзан со тоа ама и мене ми изгледа на замрзнат багет со лук,путер и магдoнoс купен oд продавница и потпечен дома.
Да де. И сега не сфаќам кое конспираси теори го откри Мекловин дека два пати по ред го заебале Шутракот.
Типот битно ми направи меме :pos:

На сликите се гледа дека нема ништо - нема салама, сирење, зелена салата или домат. Само печен багет, а тоа веќе не е сендвич.
Инаку, печен , сè уште топол багет е многу вкусен. Јас често печам дома.
Има. Еве ѕирка саламче или кашкавалче а најверојатно е голд филе. Бело внатре со светло окер кора.
Screenshot_20250721-142837-925.png

Сега ќе дојде @парва и ќе ме истрола нешто за ВАР системот.

Ловин , овој првиот обид што го збореше.. ќе да е багет склопен како сендвич за сиромашни.. Ска го најде и кашкавалчето..:D

Второто се гледа дека е багет , не е ни пресечен како првиот.

Шутраче на здравје секако.
Автоматски споено мислење:

По германски
Ова од страна Бри е?

Втор пат паѓаш на иста финта :icon_lol:
Морав да гуглам да видам што мислиш со тоа мегле багет. Кога го видов логото на компанијата ми текна на што мислиш. Долго време не сум видел нивни продукт, скроз забораив дека постојат.
Секако, мојот одговор не беше поврзан со тоа ама и мене ми изгледа на замрзнат багет со лук,путер и магдoнoс купен oд продавница и потпечен дома.
Погоре Мекловин пиша дека го преебале Шутраков два пати затоа што тоа не било рандом рачно направен сендвич туку Мегле багет со путер што е полупечен и треба да се допече.
Ја викам дека не го преебале, или прашувам што го преебале затоа што мене ни ми ништо чудно да земале Мегле багети и да напунеле со салами и кашкавали и да ги замотале у целофан.
,,,abe ni vo Avicena nema vakvi analizi,,,:pos::pos::pos::pos:

Screenshot_20250817-172701-505.png

Ловин , овој првиот обид што го збореше.. ќе да е багет склопен како сендвич за сиромашни.. Ска го најде и кашкавалчето..:D

Второто се гледа дека е багет , не е ни пресечен како првиот.

Шутраче на здравје секако.

Ова од страна Бри е?
Fleishkase по нивно,со 2 јајца на око преку,кисели краставички од страна,и компир салата..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom