ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.433
- Поени од реакции
- 17.217
Втор пат паѓаш на иста финтаПрегледај го приврзокот 453184
,,,sendvich od Lukoil,,,

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Втор пат паѓаш на иста финтаПрегледај го приврзокот 453184
,,,sendvich od Lukoil,,,
А која била првата финта ?Втор пат паѓаш на иста финта![]()
А која била првата финта ?
Прегледај го приврзокот 451272
,,,sendvich,,,
Можеби таму на бензинска го заебале. Мене ова со целофанов ми личи на домашен рачно направен сендвич.
А што има у сендвичот ?
Вака багетов убаво изгледа.
Да де, ти и Мекловин сакате да кажете дека му напрајле скам со тоа што земале мегле багет со путер со лук и го препакувале у целофан за да личи рачно правен сендвич ?Ова треба да е багет со путер, лук и магдонос.
И дома Шутраковиќ ке си сипе Крали Марко и ке сервира сс триста грама кромид или осмдес грама лук и ете ти сендвич комбинација.Ова треба да е багет со путер, лук и магдонос.
Да де, ти и Мекловин сакате да кажете дека му напрајле скам со тоа што земале мегле багет со путер со лук и го препакувале у целофан за да личи рачно правен сендвич ?
Шутрак е у питање браааат.Муабетов со багета-сендвичов бетер индиска серија. Заплети, конспирации.
Погоре Мекловин пиша дека го преебале Шутраков два пати затоа што тоа не било рандом рачно направен сендвич туку Мегле багет со путер што е полупечен и треба да се допече.???
Не те разбирам.
Сам си прашал од што е багетот, ти кажувам мое мислење на што ми изгледа зашто Шутрак не ти одговорил.
Каква врска има ова со тоа што го збориш? Каков мегле багет појма неам што ми збориш![]()
Погоре Мекловин пиша дека го преебале Шутраков два пати затоа што тоа не било рандом рачно направен сендвич туку Мегле багет со путер што е полупечен и треба да се допече.
Ја викам дека не го преебале, или прашувам што го преебале затоа што мене ни ми ништо чудно да земале Мегле багети и да напунеле со салами и кашкавали и да ги замотале у целофан.
Погоре Мекловин пиша дека го преебале Шутраков два пати затоа што тоа не било рандом рачно направен сендвич туку Мегле багет со путер што е полупечен и треба да се допече.
Ја викам дека не го преебале, или прашувам што го преебале затоа што мене ни ми ништо чудно да земале Мегле багети и да напунеле со салами и кашкавали и да ги замотале у целофан.