Што јадете во моментов? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби таму на бензинска го заебале. Мене ова со целофанов ми личи на домашен рачно направен сендвич.

Ова треба да е багет со путер, лук и магдонос.
Да де, ти и Мекловин сакате да кажете дека му напрајле скам со тоа што земале мегле багет со путер со лук и го препакувале у целофан за да личи рачно правен сендвич ?

Ова треба да е багет со путер, лук и магдонос.
И дома Шутраковиќ ке си сипе Крали Марко и ке сервира сс триста грама кромид или осмдес грама лук и ете ти сендвич комбинација.

Шутрак кд ке умре,ја не би га копаја, само кремација и пепел у старлинк и нека цепа тј здиф далеко од нашу атмосферу.

Да де, ти и Мекловин сакате да кажете дека му напрајле скам со тоа што земале мегле багет со путер со лук и го препакувале у целофан за да личи рачно правен сендвич ?

???

Не те разбирам.
Сам си прашал од што е багетот, ти кажувам мое мислење на што ми изгледа зашто Шутрак не ти одговорил.
Каква врска има ова со тоа што го збориш? Каков мегле багет појма неам што ми збориш :)

Муабетов со багета-сендвичов бетер индиска серија. Заплети, конспирации.
Шутрак е у питање браааат.
Чика сс највише кромид, лук и запирке на сфет.

Гинис кур да еде.

???

Не те разбирам.
Сам си прашал од што е багетот, ти кажувам мое мислење на што ми изгледа зашто Шутрак не ти одговорил.
Каква врска има ова со тоа што го збориш? Каков мегле багет појма неам што ми збориш :)
Погоре Мекловин пиша дека го преебале Шутраков два пати затоа што тоа не било рандом рачно направен сендвич туку Мегле багет со путер што е полупечен и треба да се допече.
Ја викам дека не го преебале, или прашувам што го преебале затоа што мене ни ми ништо чудно да земале Мегле багети и да напунеле со салами и кашкавали и да ги замотале у целофан.

Погоре Мекловин пиша дека го преебале Шутраков два пати затоа што тоа не било рандом рачно направен сендвич туку Мегле багет со путер што е полупечен и треба да се допече.
Ја викам дека не го преебале, или прашувам што го преебале затоа што мене ни ми ништо чудно да земале Мегле багети и да напунеле со салами и кашкавали и да ги замотале у целофан.

Морав да гуглам да видам што мислиш со тоа мегле багет. Кога го видов логото на компанијата ми текна на што мислиш. Долго време не сум видел нивни продукт, скроз забораив дека постојат.
Секако, мојот одговор не беше поврзан со тоа ама и мене ми изгледа на замрзнат багет со лук,путер и магдoнoс купен oд продавница и потпечен дома.

На сликите се гледа дека нема ништо - нема салама, сирење, зелена салата или домат. Само печен багет, а тоа веќе не е сендвич.
Инаку, печен , сè уште топол багет е многу вкусен. Јас често печам дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom