Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Стварно треба да кажам... :icon_lol:
Па да.

Од мои (додуше ретки) директни средби со Индијците преку пријатели и роднини што ја посетиле Индија и пред се престој во хотели во ЕУ каде имало група поголема од 10 индијци ретко гнсна група на “луѓе“.

Никој од Балканците не се споредува, ни Циганите.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Па да.

Од мои (додуше ретки) директни средби со Индијците преку пријатели и роднини што ја посетиле Индија и пред се престој во хотели во ЕУ каде имало група поголема од 10 индијци ретко гнсна група на “луѓе“.

Никој од Балканците не се споредува, ни Циганите.
Батали личната хигиена што е непостоечка кај овие индијци, описот на менталитетот и системот што е напишано и мене ме језа фати и престанав да читам.

Батали личната хигиена што е непостоечка кај овие индијци, описот на менталитетот и системот што е напишано и мене ме језа фати и престанав да читам.

Јас не верував во почеток но имаат "designated shitting streets" така што за одредени датуми се кења на одредени улици по градовите кои потоа (ако има среќа) ги чистат со шмрк од цистерни со вода.

Ако се до океанот сите на плажа
1755696469414.png

Ене во Канада малку малку слика како си ја продолжуваат традицијата.

Што сме бели и што се бањаме. Иначе :icon_lol:

Колку што пратам медиуми, сеуште Градиште, Мрдаја и Конект не се претворени у јавни нужници за голема нужда у празнични денови.

Не, далеку сме од нив верувај ми.

Ако те нанесе пат низ западот во хотел каде има група Индијци веднаш ќе разбереш. Или кварт каде се они во поголем број.

Не, далеку сме од нив верувај ми.

Ако те нанесе пат низ западот во хотел каде има група Индијци веднаш ќе разбереш. Или кварт каде се они во поголем број.

Гледани ми се и прегледани низ животов. Нема нешто подолно и поодвратно од нив. Ама деловите за корупцијата и акалот, мора да признаам дека ме стресоа.

Гледани ми се и прегледани низ животов. Нема нешто подолно и поодвратно од нив. Ама деловите за корупцијата и акалот, мора да признаам дека ме стресоа.

Еј, се буни на рецепција во хотел дека некој од пониска каста добил соба на повисок спрат од него.

Од како малиот прооде гледам да го шетам што повеќе и да го пуштам да се изоди. И дете ко дете се му интересно и внимаваш да не фати нешто од земја. Тогаш цело време гледаш надоле и сфаќаш што ѓубре град е урбано скопјемце. Буквално нема 1 м2 што нема пикавци, отпадоци. Еве сабајлево 2 секунди фалеше да грабне шприц од земја.

Еве што прави недостаток од страв од ќутек... Во Британија секој може да ги подјeбaва домаќините како што сака, без страв од последици. Или може пошто овие се „божјите избрани“ па ним сѐ им е дозволено.

Gy2kD23WAAADhFB

Еве што прави недостаток од страв од ќутек... Во Британија секој може да ги подјeбaва домаќините како што сака, без страв од последици. Или може пошто овие се „божјите избрани“ па ним сѐ им е дозволено.

Gy2kD23WAAADhFB
Тоа ти е, 109 пати наебале низ историјата но никогаш не била нивна вина, се без причина ги мразат.

Тоа ти е, 109 пати наебале низ историјата но никогаш не била нивна вина, се без причина ги мразат.
Повеќето што читаат не ни разбираат за што зборуваме, веројатно веднаш им иде на им нешо „антисемитизам“ итн... Повеќето појма немаат дека „божјите избрани“ со години прават многу поголем Холакост и од холивудскиот Холакост.

За сите што не ви го отвара линков: Ќе ви треба да сте логирани, инаку твитер ги цензурира содржините со жртви од војната во Палестина.

Не летале орли туку летале камења :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom