Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Come and See ако не ти е изгледан.Периодов го вложувам у легендарни филмови кои ете не сум ги гледал.
Tangled не е Трнорушка бе, Златокоса е.Откоа расистите и шовинистите ја уништија Снежана, Дизни стави пауза на Трнорушка.
![]()
RoP
Премногу човечки квалитети му дадоа на Саурон, во склад со нивната моронска идеологија, според која и доброто е лошо и лошото е добро. Го напраиле kinda redemable.
И тоа е веројатно доволно хуманизирање на таков краен негативец, за да не може да биде веќе белец, па затоа го имаме овој у улога на Саурон, во новата сезона:
![]()
Расис` еден!Црна а златокоса.Плава циганко, плава циганко!
Случајно налетав на срањето...Тоа е истата транџа што ја ставија да биде Исус у некоја сценска изведба чинам.
Случајно налетав на срањето...
![]()
Cynthia Erivo and Adam Lambert in Jesus Christ Superstar | Hollywood Bowl
A global phenomenon that has wowed audiences for decades, Jesus Christ Superstar is a timeless work that explores the biblical portrayal of the extraordinary events that led to the death and resurrection of Jesus Christ as seen through the eyes of his betrayer, Judas Iscariot. The story, told...www.hollywoodbowl.com
Стварно бе со цел памет овој ќе го правеле Златокоса во филмот??
![]()
Случајно налетав на срањето...
![]()
Cynthia Erivo and Adam Lambert in Jesus Christ Superstar | Hollywood Bowl
A global phenomenon that has wowed audiences for decades, Jesus Christ Superstar is a timeless work that explores the biblical portrayal of the extraordinary events that led to the death and resurrection of Jesus Christ as seen through the eyes of his betrayer, Judas Iscariot. The story, told...www.hollywoodbowl.com
Стварно бе со цел памет овој ќе го правеле Златокоса во филмот??
![]()
Коа им ја сменија расата на фамилија Велариони во GoT lore-от, личеа баш вака.Мислам дека филмот е откажан или барем ставен на пауза во Април по пропаста на Снежана.
Секако тоа не ги спречи сеирџиите да фотошопираат.
Прегледај го приврзокот 452409
Прегледај го приврзокот 452410