Најефтин супермаркет

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpp
  • Време на започнување Време на започнување
Супер оди во веро преплаќај шо да ти кажам
Автоматски споено мислење:

Нешто налик на жито
веро, тинекс, рамстор и верувале или не рептил кои кога ке пораснат скаат да бидат веро се со повисоки цени
Скоро приметив во тинекс и веро битолскиот сок од портокал 119ден во кит го 99
Рептил до скоро имаа ефтина морска риба со гратис печење сега ни тоа
Јас пазарував во Кит го ама знам цените многу ги накачија нес кафе од 300 грама поскапо од кипер 125 ден и многу други артикли пред тоа беа доста поефтини ама имаа и добра услуга сега нема кој да те услуже све нови работници и бавни како редовен клиент ме изгубија мислам по мое пропаѓа тој маркет ама гледам и доста се жалат за цените на каса и рафт различни

Јас пазарував во Кит го ама знам цените многу ги накачија нес кафе од 300 грама поскапо од кипер 125 ден и многу други артикли пред тоа беа доста поефтини ама имаа и добра услуга сега нема кој да те услуже све нови работници и бавни како редовен клиент ме изгубија мислам по мое пропаѓа тој маркет ама гледам и доста се жалат за цените на каса и рафт различни
Тоа е друже сегде поскапе, некои такви работи пазарење строго на акции

Колку што можев да видам Стокомак си направиле веб сајт и ги пуштиле цените на производите ажурирано. Браво. Другиве не најдов иако знам Веро имаат за онлајн пазарување сајт ама колку што гледам не се сите производи.

Дали овој закон е сличен на правење попис? Дали треба да ги пишат производите и цените за секој посебно маркет како што сега Стокомак има? Дали мора секогаш да пишуваат дали има на залиха или нема и дали треба да имаат објавено колку имаат на залиха?

Ако некој точно знае што подразбира целиов закон нека пише.

Ариел ,Ленор ,Персил кој квалитет го имаат што го продаваат од Турција
Мик Светиниколе гулашот сувомеснатите производи
Пелистерка ја нема киселата вода и сите други
Витаминка кечапите
Бонита бананите
Каламта маслинките
Шампињони печурки од Калцоне
Корнишни од Ди Ем
до пред некој ден го немааа Кристал зејтинот го имаа тој Косовскиот со слична амбалажа етикета како Кристал
Грчките алви
Дивела макароните шпагетите
Пријателе од почетокот редовно пазарев кај нив бидејки огромен им е хипермакретот за да го прошеташе и да испазариш мене ми требаше 2 часа
и во време кога се покачи струјата ги имаа исклучено фрижидерите тиа витрините во средишниот дел само надворешните работеа
Пиљарата секогаш имаше добра и квалитетна роба од банани кои ги спомнав ,мандарини ,портокали грозје и сл
овие се во моментов производи кои во моментов ми текнувааат
а зашто велиш дека не се трошеше свинското ?на почетокот беше во витрините кај лебот потоа го преместија во делот сега каде ги чуваат рибите за на крај целосно да ги тргнатв
Имам повеќе слики ама форумов јебе не дозволува да ги прикачам преголеми биле а добро ке беше да се видеше што се нудат од чоколади, чипсови итн итн а со кратење се намалува обемот плус ме ѓрзи да се заебавам сега

Attachments

• IMG_3059.jpeg
    IMG_3059.jpeg
    1,8 MB · Прегледи: 40
  • IMG_3055.jpeg
    IMG_3055.jpeg
    2 MB · Прегледи: 41
Смешки, овој пола што наброил сите освен на дием производите другото го имаат.
Другиот прави споредба на два различни маркети, два различни система на работа.

Почнаа цени на Веб сајтови, ама гледам си ги покачиле, дали празнично или за да имаат луфта за ѓоа Промоции, ќе видиме...ама како гледам само за НАД 10 вработени, дали се мисли на поединечна продавница или на фирма, не знам. Важно секоја продавница може и други цени да има, ако е иста фирма, барем за Тинекс...

Почнаа цени на Веб сајтови, ама гледам си ги покачиле, дали празнично или за да имаат луфта за ѓоа Промоции, ќе видиме...ама како гледам само за НАД 10 вработени, дали се мисли на поединечна продавница или на фирма, не знам. Важно секоја продавница може и други цени да има, ако е иста фирма, барем за Тинекс...
Само кај Тинекс е така зашто има дисконт тинекс, супер тинекс и деликатесен тинекс и овие последниве ги има само кај Беко, Буњаковец и Водно и нормално тука цените се плафон

Стокомак прв маркет во Србија отвараат на 23 април во Пирот.

Дали ова значи дека може да видиме се повеќе српски производи и во Стокомак во Македонија и обратно македонски производи во Стокомак Србија?

Последно уредено:
Стокомак прв маркет во Србија отвараат на 23 април во Пирот.

Дали ова значи дека може да видиме се повеќе српски производи и во Стокомак во Македонија и обратно македонски производи во Стокомак Србија?
Види ги бре Стокомаковци, генијален бизнис план имаат за надворешна политика. Ако успеат кај пироќанци, ќе успеат сегде. :D

Види ги бре Стокомаковци, генијален бизнис план имаат за надворешна политика. Ако успеат кај пироќанци, ќе успеат сегде. :D
1000010832.jpg
Автоматски споено мислење:

1000010834.jpg1000010836.jpg
1000010838.jpg

Баш ми е драго што стигнаа до Панчево, се надевам и во други градови ке отворат (посебно во Белград имаат голем потенцијал). Додека шиптaрскитe маркети се шират во МАкедонија, бар некој наш да се шири во регионов.

Баш ми е драго што стигнаа до Панчево, се надевам и во други градови ке отворат (посебно во Белград имаат голем потенцијал). Додека шиптaрскитe маркети се шират во МАкедонија, бар некој наш да се шири во регионов.
Добро би било да го освојуваат пазарот во помалите општини во Србија.

Последно уредено:

ЛУК и ВОДА е да напишеш Маслинки а без спецификација, ценара варира од 200 до 500+ мкд

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom