Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
1 јануари 2025
Мислења
172
Поени од реакции
563
К,

Се шмекам со една мароканка во теретана веќе некоја недела и оној пат преку работа отидов и бидна што бидна, се намести некако натртена пред мене и ја како ноншалантен вол у зеље буљам, не трзам поглед никако и оваа нагло се сврте и почна да се смее, „не се ни криеш хе хе ха ха“ на што и ладно одговорив у стил на шта буде нека буде „ја ради ова само доаѓам“ и си ќарив инста, така да, мојот совет до млади луѓе од форумов, не се срамете, природни нагони се природни нагони.

ViewSonic

Многулична на мајка
Член од
21 март 2025
Мислења
32
Поени од реакции
35
9 саати минаа и јас не сум јас ако не гутнам сфинска кртина плешка и да укапирам дека сето срање што ни се дешава во Македонија е само заради една генерација на надркани пензионери.
Само се мрзат едни со други да би успеале во нивниот надркан живот.
Он мрзи други,да би се сакал самиот.​

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.335
Поени од реакции
10.106
Што се случува...дали ѓаоло стигнал на планетава од скоро, дали Бог кренал раце од нас веќе и нема жолти картони туку директ црвен, кој знае. Ова дојде без предупредување, како брзи воз....нема работа која ќе се чепне а да не се изјалови. Дури у WC да отидеш да кењш ќе се лизнеш на плочки ќе се утепаш. Да се надеваме дека е ова само дел од циклус и дека ќе се врати пак у нормала затоа што вака оде воз у кукуруз.
Ова е визуелно како изгледа животов од некоја перспектива.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
3.097
Поени од реакции
9.407
Незнам зашто стариве кога ќе ни дојдат на гости обавезно идат да кењаат и обавезно ги пробуваат сите можни звуци за да прикријат прдеж. Таткоми особено, едно негово кењање ме кошта 300 денара пошто 5 минути прска вода на најјако, 3-4 пати се пуни казанче. Ај тоа па ко ќе земе да кашла демек не слушаме, а тоа Сачмо да му позавиди какви танки звуци вади некоја заебана фрекфенција.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.636
Поени од реакции
11.922
Драга,

Ужасно ме нервираат луѓе на кои на челото им пишува колку се скржави, и секогаш бараат некаков изговор за да не дадат пари за нешто, не сакаат да седнат на пијачка, или на јадење, или whatever, секогаш под изговор не ми се јаде, не ми се пие, а во суштина први се да се пофалат кај биле, кај прошетале, што виделе, што јаделе, што пиеле, колку луксузно живеат и сл. Абе цела приказна прават од тоа и на repeat им e додека не го прераскажат на секој еден околу нив. Не станува збор за луѓе кои не можат да си го дозволат тоа, туку за луѓе кои работат и сосем солидно заработуваат.

И таквите обично не се добри за тимска работа и компромиси, затоа што се се они најдобри, највредни, најсè! Нарциси низаедни…

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.681
Поени од реакции
10.680
Во зрели години сум или стара како велат некои...но зарем не смеам да се радувам на нештата како мало дете??
Зошто ме гледате со потсмев, со презир "ВИДИ ЈА" лелеее " Се радува ко мало дете"...
Зошто му пречи на некој што се радувам од срце и душа, искрено...или пак тој некој не умее да биде весел:toe:

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.080
Поени од реакции
2.594
Eeeeeee draga... dojde i toj den.... moite dolgogodishni stravovi sega vekje imaaat ime i prezime..

Malata vekje mala ne e.. i imame kraaash. Zet ushte ne e ama si gukaat... preku storinja fala bogu za da moze odma da go proveram koja tacka e, cij e, zashto on postoi... i sho da vidam draga... ovaj lici na mene... sho je za ocekivati.

Majndfakot Lokvane e dali si ti covekot sho sakash da go vidish vo tvojot zet....

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.998
Поени од реакции
22.413
Девојчиња

Џабе Ви тај ваша фитнес стегната гузица.
Кд носите црни хеланке,увлечени у бели чарапе и розе папуче,лабаво по молови.

Сељандуре парекселанс.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.497
Поени од реакции
39.355
Кеј, нема ништо лошо или табу во тоа за ние да сме загрижени или нервозни.

Како што јас сквернавев нечии ќерки на задното седиште на Вектрата на татко ми од 99та, така и мојата ако ја имам ќе глода нечиј стап во некое друго ауто.:toe:

Природен циклус на животот и нека ужива, само да е безбедна.

Kajgana Shop

На врв Bottom