A шо има праено Чоколисимо? Хахахахахахахаххаха, не ги пратам темите за фудбал ама вервам дека има беснеено по некој тим или пцуено.Извини брату не те вреѓам и знам дека си многу попаметен , но вака кога ќе пуштиш анализа со пцовки кон Никс ме потсеќаш на Чолка со Атлетико
Леле уште тука да дојде фали , не кажувајте ај.
Исто и јас воопшто не го мирисам тоа црнчето со превртени муциња ко петарди да има џвакано па му пукнала некоја.Она конкретно беше фаул.
- во „забранет“ простор под кошот
- двочекор почнат пред движењето на дефанзивецот
- му сече патека на движење и го удира со тело
Буквално не го сакам Шаи ништо посебно како играч, ама не може да се споредува со Тре Јанг и со Харден на времето.
Има и тоа за играње во кладилница?Koledz polufinale prenos na Sport Klub 1.
Samo sto pocna utakmicata.
Ima.Има и тоа за играње во кладилница?
И уште тука по форумов Денвер ги ставаат 2 фаворити на западLele ako uspee Rivs so Broni, Shejk Milton i Markif Moris da gi pobedi na Denver. Koja senzacija. Ajde!
Автоматски споено мислење:
3 cetvrtini im igraat egal. Ajde Broni
А мислиш Денвер вака лабаво ќе играат у плејоф.Kolku bev ebeno srekjen na 126-123.
Ahh! Ke gi ebime vo Playoff na ovie!
Да да, уживај дека лабаво играа.А мислиш Денвер вака лабаво ќе играат у плејоф.
Nema da stignat do konferencisko finale.Да да, уживај дека лабаво играа.Ги потценија, очигледно. Пробаа да им киднат пар пута идеа на 10 разлика, ама им се враќаа, на крај спасуваа жива глава. Нагетс максимум дострел им е конференциско финале, тоа е тоа.
Aj ne zaebavaj sega i ti, ne se luti diskusirame, ne se karame..... Pratis kosarka imas svoe mislenje , imam jas moe, vaka e zdrava komunikacija.Ne im racuname povekje uspesi na drugite igraci, ni pobedi na ekipite. Glupavo e.
Samo Jokic ke go gledame straight.
Pobedite na Oklahoma ke gi zanemarime.
Ke racuname kako na ist skor da se Denver i OKC, nema vrska 12+ pobedi.
Автоматски споено мислење:
Neka mu dadat MVP na Jokic.