Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024


  • Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.336
Поени од реакции
57.929
Ем три бода ем Арнаутовиќ се повреди за Атлетико. Не можеше подобро од ова :D
 

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.599
Поени од реакции
7.194
Второ полувреме, класична Контевка, Инзаги како Мурџо кога треба да задрши време и да трча по судиите и да вршат притисок.
 
Член од
16 октомври 2021
Мислења
357
Поени од реакции
708
Arnautovic pak se povredi izgleda, teska utka od transfer. Kako i da e odlicno izigrano, so zamerka za vtorovo poluvreme koe bese napeto i mnogu zaebano so mnogu pokloneti topki, panika vo odbranata ama se izborija i dostavija na krajot.

+18 boda, moze da se kaze deka vekje e zavrseno i neka se skoncentriraat sega na LS komotno.
 

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.426
Поени од реакции
3.680
Не верував дека денеска ќе победиме.
Само средиот ред беше прв состав, другите беа втор состав, после на второ мислам дека игравме со цел втор, само Бастони остана на теренот.

Браво!
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.237
Поени од реакции
41.559
Перфектно сценарио денес, победа со комбиниран тим, каде Лаутаро не влезе во игра, и цела средина беше извадена после саат време, во перфектна ситуација ќе се гостува во Мадрид со мал исклучок што Арнаутович истата повреда over and over again му се дешава, пола играч пола ништо, таман фати некој ритам и сеа пак изгледа пауза го чека освен ако ова не беше некој лажен аларм ама не делуваше на такво нешто.

Малце лош пристап во второ ама мислам дека Инзаги ризикуваше и на крај тоа не го кошташе, гледаше да задржи резултат, го остави Алексис цела, Димарко не влезе, Лаутаро не, и реално освен една грешка која можеше да не кошта многу во ситуација баш кога го дадоа онна на телоп дека немаме примено гол од 76та нагоре, реално и ништо друго не направи Болоња.

Имаа иницијатива која беше јалова, одбраната изгази денес, сите до еден, уште еден клин шит и бркање на рекордот за освоени бодови, реално само тоа им преостана сезонава иако во случај да идеме даље во ЛШ пак ќе гледаме вакви комбинаторики и потенцијално користење на многуте џокери што ги имаме со оглед на бодовната предност. Реално у таква ситуација ЛШ секако ќе е приоритет, ко и денес што беше ама издржаа мушки и ги освоија сите 3 бода против екипа која во 2024 е у најдобра форма после Интер, така да и те како добива на тежина победава. (y)
 
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.546
Поени од реакции
21.524
Ако ги поминеме Атлетико Мадрид, треба Серија А да ни излезе во пресрет и да ги скрати нашите утакмици на 75та минути за да се избегнат бесмислени повреди. И онака после 28 кола ние сеуште сме без примен гол во последни 15 минути.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.237
Поени од реакции
41.559
Uvek a ja vidam taa statistika vikam sea go jademe, i denes stvarno taka mozese da bide, instantno kako go snema toa od telop, ovie ja imaa najdobrata sansa. Inace koga sme kaj istava Bastoni kako doktorski branese tuka, go nasoci instantno na poslabata noga, moment e ova, nenormalno dobro razmisluvanje, i pokri tehnicki gledano da ne podava desno na igrac, i go nasoci na noga so koj ovoj slabo sutira, prakticno go izvadi maksimumot u situacija koga prethodno zgresivme i ovie izlegoa vo izgledna situacija za gol.

Doktor e Bastoni, ovoj, Barela i Lautaro treba da gi cuvaat ko oci vo glava i da gradat tim okolu niv vo sledni 5-6 godini, osven u situacija samite da butkaat transfer nadvor od timov. Realno momentalno so site trojca imaat osnova da gi bildaat i razvivaat vo idni legendi na timot, nesto sto e besceneto ko status vo fudbalot, tesko izvodlivo od momentalna perspektiva i kakvi se uslovite u ovoj sport, ama ubavo e da se nadevame na edno takvo scenario.
 
Член од
6 ноември 2014
Мислења
3.798
Поени од реакции
8.926
Веќе не ни гледам постава саат време пред утакмица, скроз сеедно е кој игра. Бисек у наврати делува поимпресивно дури и од Павар, особено у офанзива. ОГРОМЕН потенцијал, донесен за 7М кои ќе ги исплаќаме 3 години (y)

Со Атлетико би сакал само да гледам машки фудбал, како у финалето со Сити. Па и да испаднат, да не ми е криво. Иако верувам у пролаз, реално е да се надеваме у оваа нереална сезона што ја играме.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom