Vuki-Viola-Fan

Од бебе навивам за Фиорентина!

Фиорентина....
Пол
Машко

Потпис

Заследени членови

Следачи

Трофеи

 1. 20

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.
 2. 30

  3000

  Навистина импресивно. Вашите 3000 мислења изгледаат недостижно за останатите членови!
 3. 20

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.
 4. 10

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
 5. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 6. 15

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".
 7. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 8. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 9. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 10. 20

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!
 11. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 12. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 13. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom