victoria
Поени од реакции
37

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Apokalipto тоа е повеќе семејно хоби . Најмногу имаме ајдарет јонаголд и грин смит нешто малку . Во Преспа. Каде на друго место има најубаво јаболче ? Со стариот мој сме во тивка војна традиционален начин на одгледување што подразбира хемиско третирање или еколошко алтернативно одржување на садниците . Ама со оглед на тоа што кај нас тешко се прифаќаат новините ... немам многу ќејф . Дури сега Преспани масовно ставаат капка по капка систем . Кога пред 15 год.му зборував на стариот за тоа и Израел ме правеше луда . И така тоа е долга приказна . Сега сум активна само за берба , стратегијата му ја препуштам него .
    За да не коментирам на слика по слика, прекрасни се сите :)
    Поздрав.
    За многу си конкуренција на форумов, со сликањето. Браво за сликите.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom