TheSunCries

Потпис

Низ сомнението дали Христос можел да има задник,се назира хомосексуалниот став,зашто таквите мудрувања не значеле ништо друго,туку прашање може ли и тој на таткото да му послужи како жена.

Заследени членови

... и 2 други.

Следачи

На врв Bottom