Recent Content by stefan_tm

 1. stefan_tm

  Смртна казна во Македонија? Да или Не?

  Убиец е убиец без разлика дали тоа го направил како злочин или пак тоа било регулирано со закон. А законите ги донесуваат заглупените или пак луѓе на кои тоа им одговара и тоа може да ви гарантира дека вашето човечко право е да се викате птица или крокодил, ама се додека имате раце и нозе вие...
 2. stefan_tm

  A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

  Ме интересира како е можно uploadot да биде толку висок?
 3. stefan_tm

  Син екран

  Може ли некој да ми помогне околу ова? A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: win32k.sys PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA If this is the first time you've seen this stop error screen...
 4. stefan_tm

  Продавам, купувам, менувам...

  Продавам графичка ATI Radeon HD 4870 512 Mb DDR 5. Цена по договор, хитно!
 5. stefan_tm

  Правна помош и совети

  Имам едно прашање до сите кои се разбираат во правото. Што во случај кога имам отворено боледување а газдата ми се јавува и ми прети со отказ?
 6. stefan_tm

  Потпишуваш договор за работа - после ти дава отказ

  Што може да се стори во ситуација кога примаш зелени картони а немаш договор за работа? Или пак имаш ама некаде во фиоките на газдата и со непозната за мене содржина...?
 7. stefan_tm

  Помош, софтверски проблеми и совети

  Благодарам поправено!
 8. stefan_tm

  Помош, софтверски проблеми и совети

  word problem Може ли некој да помогне? Кога сакам да вметнам текст во редот ми се бришат буквите десно од трепкачот.... Благодарам однапред!
 9. stefan_tm

  Нема веќе евтино возење на плин

  Додека има овци ќе има и волна!
 10. stefan_tm

  Анкета на Дневник: Македонците не и веруваат на ЕУ

  Зарем не мислите дека сето тоа е пропаганда?
 11. stefan_tm

  Европа штрајкува!

  Само кај нас СЕЛО ГОРИ БАБА СЕ ЧЕШЛА ! --- надополнето --- Само кај нас СЕЛО ГОРИ А БАБА СЕ ЧЕШЛА ! --- надополнето --- Само кај нас СЕЛО ГОРИ А БАБА СЕ ЧЕШЛА ! --- надополнето --- Зошто бре постот не ми се појавува? Или сум јас глуп или нешто не е во ред?
 12. stefan_tm

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Незнаеш како е сразмерот во денари пошто викаат дека така било многу поевтино отколку да се купува кертриџот?
 13. stefan_tm

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Каде можам да најдам боја за да ги полнам кертриџите на принтерот (Epson Stylus) ?
 14. stefan_tm

  Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

  А да не не шупчат малку овие. Брат и мене ми се појавува незнам зошто. Немам аднато никој едно недела дена. ПОМОШ.
 15. stefan_tm

  Велешанец си ги силувал трите ќерки

  Браво Аурора. Тоа е вистинската слика со нашите институции кои грижата си ја префрлаат еден на друг како топка. Сето тоа е поради законите кои се донесуваат без да се разгледаат сите аспекти во пракса. Има милион членови во законот кои се безмалку смешни и кои не се во корист на оштетената...
На врв Bottom