Recent Content by Saul Goodman

 1. Saul Goodman

  Помош! - ми треба одредено дело/проект...

  Правам колекција на сите негови книги кои што ги издал но ми фали неговата прва книга. Дали сеуште се продава некаде и каде точно? Фала :)
 2. Saul Goodman

  Seriespotting

  Breaking Bad: S1-S5 10/10++. Game of Thrones: S1 7/10 S2-S7 10/10+ The Walking Dead: S1 10/10 S2 7/10 S3-S6 9/10 S7 8/10 S8 7/10 Better Call Saul: S1-S3 9/10 Stranger Things: S1-S2 10/10+ Narcos: S1-S2 10/10 S3 8/10 Rick and Morty: S1-S2 9/10 S3 7/10 Ајде и во 2018 да се почне netflix 'n'...
 3. Saul Goodman

  Сакам да знам!

  Ќе видам тука прво. Фала. <3 Ако ти треба адвокат, знаеш каде.
 4. Saul Goodman

  Сакам да знам!

  Имам неколку слики спремни и направени со фотошоп но каде да се испечатат? (A4 формат сакам да се).
На врв Bottom