Recent Content by hard

 1. hard

  Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

  Во атлета за 1500 ке идеш 3 пати неделно и мислам ограничен со време си исто до 17ч .
 2. hard

  Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

  На другиот кјош на зградада до атлета што е се наогја Терминатор, 1300 секој ден до 17 часот 1500 секој ден до 22 часот
 3. hard

  Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

  http://nutritiondata.self.com/facts/dairy-and-egg-products/128/2
 4. hard

  Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

  Лажица сенф, кари и буковец по фкус.
 5. hard

  Soldier Training

  Приемни има секоја година, но нема за сите смерови.
 6. hard

  Замена за протеинските шејкови?

  4/5 јајца од препелица , една банана , една лажица мед, 1 лажица какао или 2 мали лажици нес кафе, 300-400 мл млеко. За пред тренигн е мајка посебно со нес кафе кога го правам:)
 7. hard

  Бодибилдинг суплементи

  Па и мене повекје ми факја око на калифит за слични пари повекје добиваш, а и пробан ми е и супер резултати имав.
 8. hard

  Бодибилдинг суплементи

  Кој креатин е подобар да го земам? http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&product_id=53 http://www.napumpajse.com/shop/kreatini-i-stimulansi/crea-pure-micronized.aspx
 9. hard

  Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

  И со суплементиве за пред тренинг овој ефект трае подолго нешо или исто ко и без него (пола саат)? --- надополнето: 13 декември 2012 во 23:47 --- Нормално дека се може и без нив мегјутоа , ме интересира тој пумп што е и колку трае ..
 10. hard

  Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

  Ме интересира како е тој PUMP ефект што го предизвикуваат pre workout суплементите.
 11. hard

  Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

  Исхрана со се суплементи околу 5к до 6к плус теретана 1300.
 12. hard

  Бодибилдинг суплементи

  Каде можам да најдам superpump 250(мада забранет е овој) или max , низ Скопје?
 13. hard

  Бодибилдинг суплементи

  Предложи тогаш некој друг :)
 14. hard

  Бодибилдинг суплементи

  Што мислите која е подобра комбинација .Oвој протеин http://www.napumpajse.com/shop/proteini/protein-meal-3kg.aspx или пак овој http://www.napumpajse.com/shop/proteini/musclemaxx-2-3kg.aspx и да го комбинирам со креатин?
 15. hard

  Бодибилдинг суплементи

  http://www.dolphinfitness.co.uk/en/weider-gold-whey-500g/23283 Што мислите за протеинов и дали некој го има пробано ?
На врв Bottom