Recent Content by Erich Zann

 1. Erich Zann

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  https://www.youtube.com/watch?v=b4cfmMYmzS4 Пуштив солзичка на последните 2 минути...
 2. Erich Zann

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Пат Боран - Малограѓански живот Соседите спроведуваат тело по улицата, жена спакувана во алишта - првиот и последниот подарок од општеството. Венците навестуваат врска меѓу смртта и убавината, додека куклите, со очи отворени, сонуваат во излозите на стоковната куќа, носејќи ги алиштата за кои...
 3. Erich Zann

  Правна помош и совети

  Зависи до примањата на родителот. Јас имам случај со 18.000 денари алиментација. Али родителот ја кидна да живее Германија и самиот се согласи да плаќа толку за детето кое остана со мајката. Спогодбен развод беше.
 4. Erich Zann

  Што слушаме во моментот? (Читај правила)

  https://www.youtube.com/watch?v=EHrHTuWm7WA&list=RD2NixY_VG4Dc&index=4
 5. Erich Zann

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Зошто во вукојбинава луѓево наместо да зборуваат, не почнат едноставно да вијат?
 6. Erich Zann

  Парламентарни избори - 15 Јули 2020

  Шо да решиме? Глупоста не се решава, ко шо вели една песничка од Куд Идијоти. https://www.youtube.com/watch?v=owdw8orMnlM Јас си реков ја шеташ и работиш Европава, си излегол од матрицата на СДС и не ти е дојдено до вукојебинава, ти за Грета се загрижи.
 7. Erich Zann

  Парламентарни избори - 15 Јули 2020

  Шо е лошото Фифтуле?
 8. Erich Zann

  Парламентарни избори - 15 Јули 2020

  Ќе им ги натокмат на СДС 48, Алијанса 12 и ДПА 1, таман за влада без ДУИ.
 9. Erich Zann

  Парламентарни избори - 15 Јули 2020

  Можеби ќе рипнеше од постерот кај мене, па ќе ти дојдеше дома и ќе фатеше да мастурбира со свои 70 години на тебе како ептен open minded лик, кому истекол мозокот од што е ептен open. Туку кажи, ќе ја биде државава? ЕУропска Македонија? Економијава грми? Народов има парица? Одиме напреееет, у...
 10. Erich Zann

  Парламентарни избори - 15 Јули 2020

  Ставро лечи си фрустрации брат ми на друго место. п.с Уште имам постери од Кант. Од Морисон и Грујо немам.
 11. Erich Zann

  Парламентарни избори - 15 Јули 2020

  ^Точен си до негде брат. Ама комшичево од Скопје се врати да гласа за СДС, само затоа што мајка и добие решение медицинска сестра во болница. А вакви со (остварен/ветен/интерес) познавам еден куп кои се вратија. И секако не ги платија парите од џеб за превоз. ШТо се однесува до овие избори...
 12. Erich Zann

  Парламентарни избори - 15 Јули 2020

  После пранков со Грета, кој е глупост се од епски размери, излишна е секоја дискусија околу Заев и ликовите кои ги бранат неговите политики. Толку.
 13. Erich Zann

  Правна помош и совети

  Дали некој има терано постапка за издршка на родител од деца? Фактички тужбата треба да биде одбиена и со таа пресуда да може да си аплицира родителов да зема некои парични средства од државава, без пресуда не му даваат. Инаку синовите немаат денар скршен, тоа ќе се докажи со Уверение за...
 14. Erich Zann

  Иницијатива за системски антирасизам во македонскиот јазик (во регионот и пошироко)

  Инспириран од темава, другарот денес почна да пее, БЕЛО ОКО МЕНЕ СВЕ ЈЕ БЕЛООО. Му врзав две три воспитни. Поинаку ќе си го пеј Аца Лукас.Така по дома само.
 15. Erich Zann

  Прилеп и Мариово

  Kлават корона во водата.
На врв Bottom