Поздрав_од_Бугарија
Питат ли ме деj зората...
- Член од
- 9 јануари 2022
- Мислења
- 142
- Поени од реакции
- 133
Со @Feminka22 ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
E posle de ke ti gi svitka, ne ke zaminat nekade. Taka i Ti i Toj srekni i veseli.Оо златен тој дојди свиткај ми ги сармите, замеси зелникот и изџогирај, нирвана ќе доживеам а не оргазам![]()
![]()
Pa ne sfakjaj tolku bukvalno, muabetot bese da zgotvi, da zacisti, da ja odmeni malce. Dali sarmi, gravce, piperki, dali pravosmukalka, djoger ili krpa ne menva mnogu. Interesno e kako propusti za pajncite. Izgleda ima masina za pajnci pa izgleda izumiА може пунети пиперки со зејрето место сарми?
Џабе, ти и да знаеш авион да возиш, сс тебе нејке никој да се запознае.Ја знам да виткам сарми...по 5-6 на едно седнување.
Како па да не... Не се замлатуј... Ја се надаше ти ќе сакаш а с'к и ти ме откачуеш.Џабе, ти и да знаеш авион да возиш, сс тебе нејке никој да се запознае.
Ако знаеше да вози авион ќе ни пуштеше слика како доказ дека земјата е рамна. Вака само некој чудни видеа гледам без поента.Џабе, ти и да знаеш авион да возиш, сс тебе нејке никој да се запознае.
Кобито вака трезен филозофира и се прави паметен на секоја тема,на 5,6 ракии кузнај што муабети тера да не си во негово присуство ништо чудно да ви симиња звезди да сака да ве мува.
Ако преживеат 3-4 ракии, добри сеКобито вака трезен филозофира и се прави паметен на секоја тема,на 5,6 ракии кузнај што муабети тера да не си во негово присуство ништо чудно да ви симиња звезди да сака да ве мува.