Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Со дечкото од Велес веќе не е активен на форумот штета велесизам,и со Лестер ака Изи да го направам добитен 1.000.000 долари

Со @Ocajna да и приредам ноќ за паметење,да и се тресат нозете два дена од оргазам.
Оо златен тој дојди свиткај ми ги сармите, замеси зелникот и изџогирај, нирвана ќе доживеам а не оргазам :pos: :pos:

Оо златен тој дојди свиткај ми ги сармите, замеси зелникот и изџогирај, нирвана ќе доживеам а не оргазам :pos: :pos:
E posle de ke ti gi svitka, ne ke zaminat nekade. Taka i Ti i Toj srekni i veseli.
Samo da se kompliciralo ;)

А може пунети пиперки со зејрето место сарми?
Pa ne sfakjaj tolku bukvalno, muabetot bese da zgotvi, da zacisti, da ja odmeni malce. Dali sarmi, gravce, piperki, dali pravosmukalka, djoger ili krpa ne menva mnogu. Interesno e kako propusti za pajncite. Izgleda ima masina za pajnci pa izgleda izumi ;).

Џабе, ти и да знаеш авион да возиш, сс тебе нејке никој да се запознае.
Ако знаеше да вози авион ќе ни пуштеше слика како доказ дека земјата е рамна. Вака само некој чудни видеа гледам без поента.

Ми се седе кафана со @Stefan-kobe и @Џонтра Волта има да врие од хехенца досетки сосетки на масата :pos:
Кобито вака трезен филозофира и се прави паметен на секоја тема,на 5,6 ракии кузнај што муабети тера да не си во негово присуство ништо чудно да ви симиња звезди да сака да ве мува.

Кобито вака трезен филозофира и се прави паметен на секоја тема,на 5,6 ракии кузнај што муабети тера да не си во негово присуство ништо чудно да ви симиња звезди да сака да ве мува.
Ако преживеат 3-4 ракии, добри се :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom