Поздрав_од_Бугарија
Питат ли ме деj зората...
- Член од
- 9 јануари 2022
- Мислења
- 142
- Поени од реакции
- 133
Со @Feminka22
E posle de ke ti gi svitka, ne ke zaminat nekade. Taka i Ti i Toj srekni i veseli.Оо златен тој дојди свиткај ми ги сармите, замеси зелникот и изџогирај, нирвана ќе доживеам а не оргазам
Pa ne sfakjaj tolku bukvalno, muabetot bese da zgotvi, da zacisti, da ja odmeni malce. Dali sarmi, gravce, piperki, dali pravosmukalka, djoger ili krpa ne menva mnogu. Interesno e kako propusti za pajncite. Izgleda ima masina za pajnci pa izgleda izumi .А може пунети пиперки со зејрето место сарми?
Џабе, ти и да знаеш авион да возиш, сс тебе нејке никој да се запознае.Ја знам да виткам сарми...по 5-6 на едно седнување.
Како па да не... Не се замлатуј... Ја се надаше ти ќе сакаш а с'к и ти ме откачуеш.Џабе, ти и да знаеш авион да возиш, сс тебе нејке никој да се запознае.
Ако знаеше да вози авион ќе ни пуштеше слика како доказ дека земјата е рамна. Вака само некој чудни видеа гледам без поента.Џабе, ти и да знаеш авион да возиш, сс тебе нејке никој да се запознае.
Кобито вака трезен филозофира и се прави паметен на секоја тема,на 5,6 ракии кузнај што муабети тера да не си во негово присуство ништо чудно да ви симиња звезди да сака да ве мува.Ми се седе кафана со @Stefan-kobe и @Џонтра Волта има да врие од хехенца досетки сосетки на масата
Ако преживеат 3-4 ракии, добри сеКобито вака трезен филозофира и се прави паметен на секоја тема,на 5,6 ракии кузнај што муабети тера да не си во негово присуство ништо чудно да ви симиња звезди да сака да ве мува.