Криминалци и криминални групи во МК

Член од
26 февруари 2020
Мислења
39
Поени од реакции
86
Ти американците за толку наивни ги сметаш?
Да не се лажеме овие беа под чадорот на Али и ДУИ.
Денот кога се подели ДУИ и застанаа на страната на Меџити е денот кога си ја потпишаа судбината. Да не се поделеше ДУИ тешко дека ќе завршена вака.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
244
Поени од реакции
864
За 1 месец пак ке има пукања апсења.Стандарт процедура е со години наназад
Пред 20 дена напишав дека ке има циркус.Триесет години не дупат во мозок на ист начин.

Член од
25 октомври 2013
Мислења
192
Поени од реакции
302
Не би рекол дека Раде е никој и ништо. Дечкото знае да ја игра играта, роден е за таа ствар. Иначе ме интересира кои се батките обезбедување во Битола во кабаретото Голд Фелиција ?

Член од
17 октомври 2023
Мислења
9
Поени од реакции
3
Не би рекол дека Раде е никој и ништо. Дечкото знае да ја игра играта, роден е за таа ствар. Иначе ме интересира кои се батките обезбедување во Битола во кабаретото Голд Фелиција ?

Attachments

Член од
22 август 2017
Мислења
42
Поени од реакции
82
Go znam Rade i gi gledam realno rabotire. Sekoja cest na covekot faca e ama ostaj igranje igri ti... i tie od bt se klosari ne znam zaso prasuvate. Si pravite fejk profili za da prasuvate za nekoj od drustvo da mu praite ime daj olabavete malce od temava...
Автоматски споено мислење:

Dali e realno sami da prasuvate i sami da si prakate sliki nikad nema da bidete mafija i podzemje mzoe samo zijan da vi gledaat u maalo luge od domakinski familii ili slabaci.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.358
Поени од реакции
18.473
Oваа власт е албанска курва и нема на никој Албанец да му фали ништо. Албанците ја саботираа оваа акција на полицијата на Илирида и метите све знаеја уште пред почеток на акцијата. Може да се ебат у гз и они и газдите од Кале.
Ne ni mora da gi osudat, so ova prakticno so niv e zavrseno. Kje gi suredi konkurencijata koa vekje znaat deka nemaat politicka zastita.

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
417
Поени од реакции
792
Една "стратегија" што направија Грчеч-Дуканџик е што преку социјални мрежи приклучија доста луѓе да жртвуваат за нив.Во реони како Бутел-Чаир-Гази Баба-Дуканџик-Сарај буквално деца од 16 години ке земат оружје ако овие им платат некоја сума од 300 евра.Зборам за деца кои се во тие води уште поодамна и преку комшилук или роднини се знаат со ликовите.

Член од
16 август 2018
Мислења
70
Поени од реакции
104
Една "стратегија" што направија Грчеч-Дуканџик е што преку социјални мрежи приклучија доста луѓе да жртвуваат за нив.Во реони како Бутел-Чаир-Гази Баба-Дуканџик-Сарај буквално деца од 16 години ке земат оружје ако овие им платат некоја сума од 300 евра.Зборам за деца кои се во тие води уште поодамна и преку комшилук или роднини се знаат со ликовите.
Тоа не е стратегија туку законодавно и морално па и право се нарекува искористување, користољубие, манипулација со деца , зависи... на многу лоши вредности ги учат младите албанци, на тоа дека нема по големи криминалци во светот од нив и дека се најголеми мафијаши пренесувајќи им прво приказни за одмазди и ликвидации па понесени од приказни дај им оружје и одма би убиле само за да се чуе за нив. Не дека кај нас Македонците е светост ама во споредба со нив ние сме друг ментален склоп; ако еден член од семејството заврши во затвор , цела фамилија страда и е здравствено , финансиски, ментално, емотивно, на секој начин скршена. Би требало повеќе да се дружиме меѓусебе Македонците и албанците без криминални активности, ама ете тик ток е поважно од животот.

Член од
25 август 2023
Мислења
410
Поени од реакции
742
Те познавам одма дека си од Битола... и не сакам да те коментирам. Жал ми е.
Ovoj e Kavadarcanec i cel zivot go drka na takvi lugje defakto e beter od bitolcanec :) najvise sto videl vo zivotot e zabava za grozdoberot i po avtomatizam gi brani ciganite sto vlegoa vo kafanata na toj sto piese bunar i jadese pomfrit so sirenje

filjandecko

Komandant benzini-HAVUZ
Член од
5 мај 2012
Мислења
345
Поени од реакции
404
дај им оружје и одма би убиле само за да се чуе за нив.
https://www.youtube.com/watch?v=E5dKuC_G5zk
Гилиптери ме навукли кад сам отиш'о за Франкфурт
Да с' чарапом на глави возим их у банку
Ту сам мало одробиј'о, јебига, клинац сам био Изнабад'о сваког ко би ме прозив'о
То сам радио за пример да стекао би' име Јер рекли су ми старији да тако то иде

Член од
10 мај 2022
Мислења
984
Поени од реакции
2.789
Имало и македонци што се уапсени ќе ги кажат јавно кој се или штама ќе биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom