Криминалци и криминални групи во МК

Член од
12 април 2021
Мислења
92
Поени од реакции
212
Автоматски споено мислење:

По апсењето на групата, преку фејсбук статус (во живо од затвор) се јави викан Фатлум Ајети Тоте, син на убиениот Џељо Ајети пред повеќе од една деценија (тоа убиство се уште не е расветлено). Ајети-Тоте е дел од групата Беланоца, која е во улична војна со денеска разбиената група од Грчец. На видеото кое е објавено на социјалните мрежи, Ајети-Тоте слави со музика, пуши пура и коментира во живо на социјални мрежи од затвор откако полицијата уапси повеќе членови на групата од Грчец.

Член од
7 ноември 2023
Мислења
3
Поени од реакции
4
Баравте да живне групава, конечно живна пукнаа порталиве :pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.849
Поени од реакции
67.332
Ако не знаеш каков е човек, погледни со кого се дружи и соработува. Овој ти е ист психопат како Палчо, пијавици, константно цицање туѓи пари, ако им покажеш заби или не сакаш да ги спонзорираш, одма почнуваат да лаат.
Од толку случаеви, некои може и се вистина, ама голем дел се класична уцена и рекет.
Ма јасен ми е ликов, уценуваше фирма на мој познаник. И тоа на најгнасен можен начин, само не е за на форум муабетов.

Ја бранеше Јелена, девојчето што загина во сообраќајка се дур семејството му плаќаше. Штом престанаа да му даваат пари, ниту еден пост за неа. Нема да ме чуди сега да се сврти контра семејството на Јелена.

Член од
26 октомври 2023
Мислења
46
Поени од реакции
137
Edna rabota zaboravi da kaze ministerot a toa e deka mvr ne si ja srabotelo rabotata(da ja srabotele ke gi fatele odma koga bile ubistvata) i deka edinstven dokaz se dadeni od zapad transkripti od skaj aplikacia, mislele ke najdat plus dokazi na pretresite ama nasle samo otvoreni vrati od luge sto gi cekale da gi tresat bidejki celo skopje znaelo za ova.
E sega tuka problemot e sto transkriptite se nelegalno zemeni bez nalog za prisluskuvanje na tie lica i stranska drzava ne smee da prisluskuva vo skopje taka da ovoj slucaj tesko deka ke se odrzi. Oliver ke lapne poeni demek zavrsil rabota, a tesko na obvinitelot sto treba da go dokaze ova. Vakvi slucaevi bez drugi dokazi veke padnaa na sudovi niz cel svet.
na poraki moze sekoj da kaze svasta toa ne e materialen dokas i niedna drzava stranska nema da ekstradira luge bez dokazi da se prilozat so dnk ili so svedoci.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.353
Поени од реакции
84.575
Spasovski izleze so press, padna klanot Grcec - dukjandzik ama sega I vodacite za teski dela ubistva I kilazi droga.
Oваа власт е албанска курва и нема на никој Албанец да му фали ништо. Албанците ја саботираа оваа акција на полицијата на Илирида и метите све знаеја уште пред почеток на акцијата. Може да се ебат у гз и они и газдите од Кале.

Последно уредено:
Член од
19 мај 2014
Мислења
244
Поени од реакции
349
На Буревесник работите за Даравелски што ги има пишувано се над 90% вистина,
можда има уценувано некои што не е исправно, ама незначи дека и тие што биле уценувани немале прљав веш

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
И ве молам не постирајте за насилници од населба Баир, Битола во групата за криминалци.

Тоа не се криминалци, туку обични уличари т.е. клошари кои цел ден седат во казина и млатат луѓе за ситни пари.

Член од
11 март 2023
Мислења
1.451
Поени од реакции
1.887
И ве молам не постирајте за насилници од населба Баир, Битола во групата за криминалци.

Тоа не се криминалци, туку обични уличари т.е. клошари кои цел ден седат во казина и млатат луѓе за ситни пари.
aOQ0RAD_460s.jpg

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.142
Поени од реакции
11.761
Законите во економијата се пишувани за да угодат на одредена политичка класа. Во моментот кога ќе се најде некој вундеркинд и ќе ги надмудри тие закони кои се "застарени", во истиот тој момент законите ќе се сменат, а деттето ќе биде прогласено за ерес.
Каков вундеркинд во црната транзиција бараш? Се знае како се земаа тогаш фирмите и како се кршеа закони.
За таквите 10 како овој буревесникот малку се, кога веќе правниот систем не функционира, а тој самиот пак не е никаков измислител на топла вода - обичен новинарски рекетар.

За/од останатите кои си работеле по закон, а сепак се оцрнети од негова страна, се знае кој е лекот. Некој ден нема да ме чуди и да се случи тоа па да го читаме во црна хроника.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.068
Поени од реакции
8.820
На крај од мандат им текна на американците дека 8 години подржуваа криминалци, па сега еве нешто работиме, доцна е сега.
Ти американците за толку наивни ги сметаш?

Kajgana Shop

На врв Bottom