A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување
Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.178
Поени од реакции
536
Да запалиме свеќа у црква е иронијата:LOL: Намерно држеа . Ама пази сега шо е глупото. Зошто СпортКлуб не ги стават исто ? Народов повеќе сака СпортКанали од документарци . Еуроеспорт ми е мртов канал веќе ,боље ќе беше СпортКлуб сепак
Aa sport klub da stavat telekom srbija ke im se naluti haha

Член од
25 јануари 2024
Мислења
5
Поени од реакции
9
Ne se raduvaj na Netflix. Imam vamu vo Kanada i za nigde e. Nemat nesto posebno. Ako sakas da gledas togas odi na:duplowww.primewire.tf, samo prvo downlodiraj/spusti (AdBlock na kopjuerot) i ako imas VPN.
Akos sakate Turski Filmovi togas: duplowww.kayifamily.com ili duplowww.osmanonline.com (samo se so angliski prevod)

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.178
Поени од реакции
536
Jas koristam Netflix super e zosto da nema nisto
Автоматски споено мислење:

Sodrzinata zavisi od ip adresata so americko vpn ti se otklucuvaat povekje sodrzini, ipak jas ne koristam vpn super mi e so dostapnite filmovi i serii kaj nas

Последно уредено:
Член од
29 август 2008
Мислења
5.671
Поени од реакции
4.039
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.665
Поени од реакции
8.095
Бев кај брат ми они имаат некој евтин пакет А1 со ресивер и Explore TV и приметив отклучени се и некој турски канали, TDC каналот со турски серии, некој од детските канали Nick Jr, Nick Music, Nickelodeon, SKY News.. Предходно кога бев не им беа отклучени тие канали.

Дали они ги отклучиле или сега нешто се отклучени не знам не сум прашал.

За Еxplore TV ресиверите само исклучи го ресиверот и уклучи го ќе се скенираат каналите и ќе ги има Еurosport 1, Eurosport 2, TLC, Discovery. Ги има и Тоxic мислам беше Toxic Rap и Toxic Folk.

Член од
12 јуни 2017
Мислења
393
Поени од реакции
256
Бев кај брат ми они имаат некој евтин пакет А1 со ресивер и Explore TV и приметив отклучени се и некој турски канали, TDC каналот со турски серии, некој од детските канали Nick Jr, Nick Music, Nickelodeon, SKY News.. Предходно кога бев не им беа отклучени тие канали.

Дали они ги отклучиле или сега нешто се отклучени не знам не сум прашал.

За Еxplore TV ресиверите само исклучи го ресиверот и уклучи го ќе се скенираат каналите и ќе ги има Еurosport 1, Eurosport 2, TLC, Discovery. Ги има и Тоxic мислам беше Toxic Rap и Toxic Folk.
Ги бива ли тие Експлор ресиверите дали е исто сликата баш HD или ко на Телеком намалуваат на квалитетот?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.665
Поени од реакции
8.095
Ги бива ли тие Експлор ресиверите дали е исто сликата баш HD или ко на Телеком намалуваат на квалитетот?
Некој канали ги има како HD и како SD a некој се само SD.

Не се разбирам многу но ми изгледа HD каналите исто како на Телеком.

Член од
12 јуни 2017
Мислења
393
Поени од реакции
256
650000 и 682000 се фрекфенциите, но ако имате ептен стара претплата нема да ги имате нема логика ова а пишува дека се бесплатни

Kajgana Shop

На врв Bottom