Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.360
Поени од реакции
28.438

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.765
Поени од реакции
14.720
Да знаеш само колку врска си нема од фудбал.
Пошто Хоуп со него фудбал ке игра. Единствен поим што е заеднички меѓу фудбал у случајов е - топки.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пошто Хоуп со него фудбал ке игра. Единствен поим што е заеднички меѓу фудбал у случајов е - топки.
Може нема да игра фудбал ама ќе треба да го прими, а Дарвин е тапа што се тиче ставање.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.623
Поени од реакции
9.805
Може нема да игра фудбал ама ќе треба да го прими, а Дарвин е тапа што се тиче ставање.
Толку многу ме разочара постов што директива ќе го сменам Дарвин со Жиру. И Жиру е маче, нема врска што е во поодминати години, битно сигурни сме дека е добар во ставање :rolleyes:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.501
Поени од реакции
8.059
Има нешто во водата во Косово, мајка ѝ на девојкава е од таму, татко и е од Гвинеја, девојчицава се вика Сара Коуроума :)
1706192257889.jpeg

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Има, све ко мужи у тоа суратите.
Накај коњи. Можам да разберам како мажи се палат на (делови од) нивните тела, ама на сите фаците им се тотал turn off.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.360
Поени од реакции
28.438
Толку многу ме разочара постов што директива ќе го сменам Дарвин со Жиру. И Жиру е маче, нема врска што е во поодминати години, битно сигурни сме дека е добар во ставање :rolleyes:
Еве ти едно мрсно видео од него. Џонтра има плачено додека го гледаше во живо. Може да ти потврди овој како става.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.623
Поени од реакции
9.805
Еве ти едно мрсно видео од него. Џонтра има плачено додека го гледаше во живо. Може да ти потврди овој како става.
Знам, затоа и Жиру го одбрав пошто за него барем Џонтра не може лош збор да каже пошто знае како става, а јас многу го ценам неговото мислење и тоа одамна, посебно вака за ставање примање и мислам за Жиру ќе се согласиме дека не само што е маче, него и добро става, па ќе го ставиме во листата :D

Kajgana Shop

На врв Bottom