La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.375
Поени од реакции
38.752
Кантар не те мери дечко, кантарот од сточен пазар
Па статистички е во право. На имиња Атлетико е позвучен, али резултатски во ништо не сте подобри од Барса сезонава. 6 бодови позади Барса, и го изгубивте првиот меѓусебен дуел.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
Секоја чест на Атлетико, кај се најшупачки тим, онака по природа. Па и ова со Феликс одлуката, да им го дадеш играчот на главниот ривал, оној што си го платил најскапо во историјата, преку 120 милки.
И ради таа одлука да останеш место подоле на табела од ривалот, и да изгубиш десетина милиони.
Меме клуб

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Па статистички е во право. На имиња Атлетико е позвучен, али резултатски во ништо не сте подобри од Барса сезонава. 6 бодови позади Барса, и го изгубивте првиот меѓусебен дуел.
Статистички Гирона е прва, дали тоа значи дека Гирона има подобар тим од Барселона и Атлетико ?
Џуниор скока како прле а муабетот беше за кој има подобар ростер, тој се сили небаре 10 бода заостанува Атлетико под Барселона.
Автоматски споено мислење:

Секоја чест на Атлетико, кај се најшупачки тим, онака по природа. Па и ова со Феликс одлуката, да им го дадеш играчот на главниот ривал, оној што си го платил најскапо во историјата, преку 120 милки.
И ради таа одлука да останеш место подоле на табела од ривалот, и да изгубиш десетина милиони.
Меме клуб
Дечко Феликс оваа сезона има исто гола колку бекот на Атлетико кој не беше во план да игра прва постава па сеа види ти кој кого заебал.
Ова твоето можеби конкурира за најглуп пост на форумот
Ради трансферот на Феликс во Барса заостанувал Атлетико место подолу :pos:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.375
Поени од реакции
38.752
Статистички Гирона е прва, дали тоа значи дека Гирона има подобар тим од Барселона и Атлетико ?
А мислиш немат? По 4 комада им бутнаа и на Барса и на Атлетико. Тоа што играчите се релативно непознати не ги прави неквалитетни. Се сеќаваш на Лестер 2016, или на Монако која сезона беше таму кога газеа до полуфинале лш со Мбапе?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
А мислиш немат? По 4 комада им бутнаа и на Барса и на Атлетико. Тоа што играчите се релативно непознати не ги прави неквалитетни. Се сеќаваш на Лестер 2016, или на Монако која сезона беше таму кога газеа до полуфинале лш со Мбапе?
Абе не заебавајте, ене ги Лестер откако освоија не можат да се соберат, втора лига стигнаа.
Не ги потценувам Гирона, напротив секоја чест за она што го играат, ама тоа нема никаква врска со ростерот, еве и да освојат оваа сезона, дали ти мислиш дека Гирона ќе се задржи на врвот во Ла Лига во иднина континуирано ?

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Јас нема да кажам ништо само ќе ставам слики од еден поверодостоен сајт околу проценките на играчите, ако не и најверодостоен... па нека кажат неутралните што вика Чолка.

Screenshot_20240121-204926_Chrome.jpg Screenshot_20240121-204815_Chrome.jpg

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.375
Поени од реакции
38.752
Абе не заебавајте, ене ги Лестер откако освоија не можат да се соберат, втора лига стигнаа.
Не ги потценувам Гирона, напротив секоја чест за она што го играат, ама тоа нема никаква врска со ростерот, еве и да освојат оваа сезона, дали ти мислиш дека Гирона ќе се задржи на врвот во Ла Лига во иднина континуирано ?
Како бе нема врска ростерот, кој им ги носи победите вуду шаман? :pos: Неверојатен скаутинг имаат последните 2 сезони, склопија непознати играчи во тим со неверојатна играчка хемија. Везат на терен, не се ова случајни резултати.

Ќе видиме како ќе завршат има сеуште многу да се игра, али топ 4 мислам не им бега.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Леле мори мајко, статистика од трансфер маркет ми сподели, хахаха готово мотај кабли, гаси нет

Како бе нема врска ростерот, кој им ги носи победите вуду шаман? :pos: Неверојатен скаутинг имаат последните 2 сезони, склопија непознати играчи во тим со неверојатна играчка хемија. Везат на терен, не се ова случајни резултати.

Ќе видиме како ќе завршат има сеуште многу да се игра, али топ 4 мислам не им бега.
Ќе видиш колку ќе се задржат на врвот, колку Лестер во Англија

Јас нема да кажам ништо само ќе ставам слики од еден поверодостоен сајт околу проценките на играчите, ако не и најверодостоен... па нека кажат неутралните што вика Чолка.

Прегледај го приврзокот 404380Прегледај го приврзокот 404381
Оваа статистика тебе ако ти е релевантен извор кој има подобар тим тогаш прегледај се.
Баш треба да се запрашаш како овие играчи се проценети тродупло повеќе од сите играчи на Атлетико па и Реал.
Араухо, Рафиња, Кунде, 180 милиони, зини земјо проголтај ме

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.375
Поени од реакции
38.752
Ќе видиш колку ќе се задржат на врвот, колку Лестер во Англија
Ај пак. Зборуваме за моменталниот квалитет на тимот, не за тоа како ќе продолжи клубот во иднина.

Лестер после титулата скоро сите фатија патот под нозе, само Варди остана.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Ај пак. Зборуваме за моменталниот квалитет на тимот, не за тоа како ќе продолжи клубот во иднина.

Лестер после титулата скоро сите фатија патот под нозе, само Варди остана.
Па истото е и со Гирона, три играчи имаат моментално кои се издвојуваат од сите.
Еден да му се повреди ојде воз у кукуруз.
Јас сакам да освојат, феноменална сезона имаат, освен Реал немаат конкуренција во лигата оваа сезона.

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
Па истото е и со Гирона, три играчи имаат моментално кои се издвојуваат од сите.
Еден да му се повреди ојде воз у кукуруз.
Јас сакам да освојат, феноменална сезона имаат, освен Реал немаат конкуренција во лигата оваа сезона.
Џирона игра тимски, склоп на ептен подценети играчи.

Btw, овај украинецов мене ми е ептен чуден, тип на играч што нема да ме чуди да пропадни ако оди во друг клуб.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178

Оваа статистика тебе ако ти е релевантен извор кој има подобар тим тогаш прегледај се.
Баш треба да се запрашаш како овие играчи се проценети тродупло повеќе од сите играчи на Атлетико па и Реал.
Араухо, Рафиња, Кунде, 180 милиони, зини земјо проголтај ме
[/QUOTE]

Од кој на Реал?
Белингам 180, Винициус 150, Родриго и Валверде по 100...
Араухо и Кунде за Савич, Хименез и Хермосо се Видич и Фердинанд.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Дај бе стопли си го млекото и легни си, касно е

Kajgana Shop

На врв Bottom