La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
19 март 2013
Мислења
2.975
Поени од реакции
4.424
Како фан на Реал,не заслужија да победат денес , по бодче беше најфер. Винисиус секој нареден натпревар поиринтантен и поиринтантен му ебам муцките орангутански. Белингам не игра следна што значи ја кикснуваат со Лас Палмас кои немаат примено гол 180 минути.

Член од
14 јули 2017
Мислења
663
Поени од реакции
1.344
Белингем е моторот на ваа екипа, човекот шо праве на теренот не е нормален, каков само играч добиме тоа е страшна работа и само да се чува од повреди.
А Вини, ја би го седнал на клупа едно 5 утакмици минимум, по можност би го пратил на пресадување на мозок или нешто, ама за жал тоа не е можно, така да опција остануе да се најде најдобриот психијатар на светот и да се праве муабет со него, мада теле се уче а говедо не, или во виа случај мајмунче ќе научиш, мајмун не.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Ја имате среќата што лани ние ја имавме.
Нема што да бараат други екипи сезонава за лигава.
Ако можеме некако да го освоиме купот годинава ја би бил презадоволен.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.477
Поени од реакции
13.678
Ја имате среќата што лани ние ја имавме.
Нема што да бараат други екипи сезонава за лигава.
Ако можеме некако да го освоиме купот годинава ја би бил презадоволен.
Која среќа бе? У секоја утакмица каде Реал потенцијално би кикснал, е подпомогнат од судиите. Единствен тим што ја заслужува моментално титулата во Шпанија е Жирона.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Која среќа бе? У секоја утакмица каде Реал потенцијално би кикснал, е подпомогнат од судиите. Единствен тим што ја заслужува моментално титулата во Шпанија е Жирона.
Да не се лажеме сеа, повеќе имаат среќа од што се подпомогнати. Може пошо денес ти е свежо и мислиш така.
Инаку добар фудбал играат, е тоа што после 80та најчесто даваат гол е "среќата".
Џирона ќе изгори, на крај може и 4та да заврши, после Барса и Атлетик Билбао. :rolleyes:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Овај па Џуниор убеден во Барселона небаре тотал фудбал играат, па уште на титула во купот се надева :pos:
Тие одвај Унионистас ги тепаа, стадион шо немат

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Вие да не освоите? :D
Па на оние екипи јас воопшто не сум опуштена во купот, Билбао, Гирона, Сосиедад не се нималку наивни екипи.
Атлетико за разлика од Барселона има тренер а и подобар ростер, во Барселона моментално нема играч кој ќе направи разлика на теренот, кај нас тоа е Гризман.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Па на оние екипи јас воопшто не сум опуштена во купот, Билбао, Гирона, Сосиедад не се нималку наивни екипи.
Атлетико за разлика од Барселона има тренер а и подобар ростер, во Барселона моментално нема играч кој ќе направи разлика на теренот, кај нас тоа е Гризман.
Колку си глупа да си жива и здрава само!
Прво ја не реков дека ќе освоиме, туку би бил среќен со купот.
Второ, имале подобар ростер од нас.. се слушаш ли што збориш ма?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Колку си глупа да си жива и здрава само!
Прво ја не реков дека ќе освоиме, туку би бил среќен со купот.
Второ, имале подобар ростер од нас.. се слушаш ли што збориш ма?
Шо играчи има Барселона бе свесен си ?? Еден играч кажи ми моментално шо можи да фати прва постава во некој голем клуб
Просек до просек, единствено Де Јонг двои ама и тој топло ладно игра
Еве јас глупа, ајде нека се произјаснат неутрални членови да видиме шо играчи има Барселона.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Како можеш да кажеш дека Атлетико е подобар моментално, кога пред вас сме на табела и ве победивме у меѓусебен дуел, м?
Или желбите си ги кажуваш?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Како можеш да кажеш дека Атлетико е подобар моментално, кога пред вас сме на табела и ве победивме у меѓусебен дуел, м?
Или желбите си ги кажуваш?
Кантар не те мери дечко, кантарот од сточен пазар

Kajgana Shop

На врв Bottom