La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Вокерот се јави, за многу години :D
Автоматски споено мислење:

Интересна ждрепка.
Освен Гирона, другите горе долу неизвесни.
Севиља е катастрофа ама освен купот не им остана ништо друго, очекувам тврд дуел

20240119_141345.jpg

И после зошто му викаат мајмун :facepalm:
Како да се карактеризираат овие гестикулации ?
Освен шо изиграваше мајмун накај публиката за секој гол шо не го постигна тој направи нешто корисно за Реал ?
Трет натпревар против Атлетико со ред трет пат не постои на терен, најлош од цел тим.
На крај и со Чоло се скара бе хахаха, мораше на секое соиграчите да го тргаат за да не попие втор жолт за глупости, не знам Анчелоти како има нерви со него.
Цел натпревар провоцираше за на крај да заврши позади копачките на Гризман и да си оди со плачење дома
Која карма му се случи тука, го емитираше Облак погоре на видеото како го брка Брахим на крајот истото му се деси него :ROFLMAO:

Последно уредено:
Член од
29 април 2015
Мислења
4.253
Поени од реакции
4.178
Најтежок противник ни се падна, плус во гости.. ќе го јадеме курот.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Ние пак дома, сречковци :)
25 натпревари непоразени на домашен терен :свиркам:
Инаку интересни факти, Реал има примено оваа сезона 27 гола од кои 10 се од Атлетико, 7 во една недела само. Ова се брутални бројки за една екипа која до пред некое време едвај еден гол можеше да постигни.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.554
Поени од реакции
2.423
Среќа имате што Анчелоти се глупираше со поставите и ротациите во тоа дувло Ванда Метрополитано. 4 поклон голови вчера ни фала да кажете. На Бернабе има да бидете прописно унакажани со камата.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Среќа имате што Анчелоти се глупираше со поставите и ротациите во тоа дувло Ванда Метрополитано. 4 поклон голови вчера ни фала да кажете. На Бернабе има да бидете прописно унакажани со камата.
Прекини да плачиш, биди маж и прифати го поразот.
Не се секирај не сте единствени, во тоа "дувло" нема никој победено повеќе од една година ;)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Голчина ипол, само штета што на крај дали и бод ќе земат Алмериа...
Со оглед како го изигра Реал полувремево прашање е уште колку ќе примат, мада очекувам Анчелоти да ги зашлака во соблекувалната, полошо од ова не можат да изиграат
Ниеден опасен шут кон голот на Алмерија немаа, сите топки над голот или неуспешни обиди за дриблинзи од страна на Винициус кои Алмерија лесно ги чисти.
Можеби најлошата партија на Реал оваа сезона, се гледа дека се преморени.

Резил

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.186
Поени од реакции
18.281
Леле судијава три пати отиде за 15 минути ВАР да гледа :pos:

Ова последнава одлука со голот на Винисиус, не сум сигурен дека имаше доволно докази за да ја промени првичната одлука. Требаше голот да си остане поништен.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Леле судијава три пати отиде за 15 минути ВАР да гледа :pos:

Ова последнава одлука со голот на Винисиус, не сум сигурен дека имаше доволно докази за да ја промени првичната одлука. Требаше голот да си остане поништен.
Prethodnite bea ok odluki, faul imase vo napad prethodno, i penalot isto bese cist, ama golov na Vinisius bese raka, ne ramo, mnogu glupi agli dobi sudijava za gledanje, na kraj otkako go priznaa dadoa eden agol kade se vide deka ne e ramo.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.496
Поени од реакции
59.002
Од каков срам не спаси ВАР-ов

Член од
14 јули 2017
Мислења
663
Поени од реакции
1.344
Иако сум за Реал, воа беше победа на ногу пичкарски пристап.
За раката и тоа не знам, не зборуам за таа одлука, колку за поништениот трет гол на Алмерија, едноставно за мене пичкарски е за таков мал допир на лицето да падниш и да ти дадат фаул, па и да поништат гол ради тиа фаул, тоа ми беше премногу.

За голот на Вини, не знам, еден агол ми изгледаше рамо, друг агол повеќе како со раката да беше, така да не коментирам тука.

Се на се, срамно добиена победа.

Kajgana Shop

На врв Bottom