Значи ова не се организирани настани со кои таргетираат лабилни личности (како тебе), туку онака случајно луѓе се шетаат луѓе по улица и наеднаш си велат „Еј ми текна една добра идеја - еве геј стриптиз бар, ајде да го однесеме детево да си поигра со чичковците“.
Од перспектива на децата, ова им е само интересен танц без никаков сексуален контекст. Па и на мајкиве во видево исто.
Сексуализација на деца се случува на beauty pageants или кога се форсирани да пораѓаат дете ако некој ги силувал.
Значи ова не се организирани настани со кои таргетираат лабилни личности (како тебе), туку онака случајно луѓе се шетаат луѓе по улица и наеднаш си велат „Еј ми текна една добра идеја - еве геј стриптиз бар, ајде да го однесеме детево да си поигра со чичковците“.
Ова ептен се оспорува. Ако оставиш електроника или голи жици под напон, на отворено, и без да му кажеш на дете, детето ќе го пипне и ќе го удри струја. Детето не разбира ни што е струја, ни што е електроника, ни што е провидник, ни што е опасност. Стравот доаѓа откако ќе го разбрере. И ако ги преживеало настаните, оттогаш доаѓаат траумите. Што не враќа назад на ова, само зашто не разбираат што се дешава, не значи дека треба да бидат изложени на ова, пошто реперкусиите можат да бидат ужасни. И ќе кажам со доста самодоверба дека педераната ќе банкира на трауматизирани умови за да ги индоктринира и индуктира во нивната секта. Бидејќи нормално децата се како глина и како сунѓер, можат да бидат обликовани во сешто, и да попримат секакво влијание. Што самото по себе "protect trans kids" е дури полошо од педофилија.
Освен ако имаш интервју и од родителите(секој последен) и од организаторите на настанот, тоа што го тврдиш е многу оспорливо, и дури оптимумот би било тие што си ги пријавиле децата да се дезинформирани, глупи, ментално нестабилни или секташи. Секако, во овој случај треба да интервенираат социјалните служби.
Од перспектива на децата, ова им е само интересен танц без никаков сексуален контекст. Па и на мајкиве во видево исто.
Сексуализација на деца се случува на beauty pageants или кога се форсирани да пораѓаат дете ако некој ги силувал.
Ако сметаш дека е ова од перспектива на децата интересен танц без сексуален контекст, тогаш нема потреба да повеќе зборуваме нормално ја и ти.
Педофилијата не е нешто што треба да се нормализира.
Извесно, слично и секс со деца а? Ако не е присилно, тогаш во ред е?
(посебно ако родителите се некои како тие од настанот, со IQ oтприлика колку бројот на чевли што ги носат)
Ако оставиш електроника или голи жици под напон, на отворено, и без да му кажеш на дете, детето ќе го пипне и ќе го удри струја. Детето не разбира ни што е струја, ни што е електроника, ни што е провидник, ни што е опасност.
Затоа е џабе да му објаснуваш на дете, прво треба визулно да симулираш шамар а ако пак се обиде да добре штекер - тогаш и фактички шамар... Не промовирам тепање, но во такви ситуации најдобро се памти со шок. Пошто не сакаш тоа да биде електричен шок, подобро е шамарен шок.
Извесно, слично и секс со деца а? Ако не е присилно, тогаш во ред е?
(посебно ако родителите се некои како тие од настанот, со IQ oтприлика колку бројот на чевли што ги носат)
Автоматски споено мислење:
Тогаш треба смена на парадигма, забрзана преку „вектор на забрзување на смена на парадигма“... Ако ме разбираш.
Автоматски споено мислење:
Затоа е џабе да му објаснуваш на дете, прво треба визулно да симулираш шамар а ако пак се обиде да добре штекер - тогаш и фактички шамар... Не промовирам тепање, но во такви ситуации најдобро се памти со шок. Пошто не сакаш тоа да биде електричен шок, подобро е шамарен шок.
Вашите обиди да еквивалентирате секс со најобичен танц не ви се успешни.
Јас сум возрасен и сепак не гледам ништо сексуално во танцовиве. Ако вие се палите на вакви циркузантски танцови, тоа ви е ваш проблем.
И добро колку родови има?Шо разбираш ти под родови?Колку од нив се подродови?Дали имаш молзено бик?И она шо најмногу ме интересира колку ги плаќаат тие шо вака добро ви ги перат мозоците и со која цел?
Приметете дека имаат промена во догмата... Тоа „интерсекс“ не го спомнуваа претходно.
Претходно едноставно се правеа луди за фактот за двата пола, и на „род“ му даваа ново значење. Сега по ново сите лудаци ги трпаат во тој „интерсекс пол.“
Интересно е како лесно си ги голтаат промените кога идат од нивниот култ.
Приметете дека имаат промена во догмата... Тоа „интерсекс“ не го спомнуваа претходно.
Претходно едноставно се правеа луди за фактот за двата пола, и на „род“ му даваа ново значење.
Toa “интерсекс„ подразбира глорификација на статитисчка грешка од 0,1% (што е дури помало од голем број толеранции на мерни инструменти) како нешто “НАД„, кога свушност се работи за малигна мутација. А сите знаеме „родовите“ им се глорифициран ролплеј/косплеј.
Нема потреба да им се анализира догмата, само констатирам промена во истата... Како кога по грешка ќе згазиш бубачка и наспроти разумот клекнуваш да погледнеш одблиску. Не е дека премногу те интересира бубачката, едноставно погледнуваш.
Инаку еве нешто како за присерување, ако на некој му треба мотивација:
Вашите обиди да еквивалентирате секс со најобичен танц не ви се успешни.
Јас сум возрасен и сепак не гледам ништо сексуално во танцовиве. Ако вие се палите на вакви циркузантски танцови, тоа ви е ваш проблем.
За педофилија се лежи у затвор сеуште.
За бранење на педофили и педофилија не. Тоа можеш да продужиш, ама би требало да ти се провери компјутер тебе, од страна на службени лица.
Претходно едноставно се правеа луди за фактот за двата пола, и на „род“ му даваа ново значење. Сега по ново сите лудаци ги трпаат во тој „интерсекс пол.“
Не, ако сакаш да кажеш дека тврдиме дека транс луѓето и небинарните луѓе се интерсекс, никогаш не сме го кажале тоа. Никој не негира дека транс жените се мажи по пол, на пример - и сами да ги прашаш тоа ќе ти го кажат. Нема да ти кажат дека се интерсекс ако ги прашаш за полот.
Вас ве полнат со лаги дека транс луѓето го негираат својот пол, ама транс заедницата баш спротивно се труди да се дистанцира од него. Затоа, не се вика веќе „операција за промена на пол“, туку „операција за потврдување на род“ (преведено баш така) бидејќи се согласува со вас дека не може пол да се смени.
За педофилија се лежи у затвор сеуште.
За бранење на педофили и педофилија не. Тоа можеш да продужиш, ама би требало да ти се провери компјутер тебе, од страна на службени лица.
Не видов јас педофилија во видеото што беше постирано.
Ако е до мене, ќе се лежи и затвор за еквивалентирање на ЛГБТ со педофилија, ама не може се што сакаме да имаме.
Еве на пример, има закон за јавна голотија и би можеле некаков аргумент да направите ако во видеото некои од танцерите навистина се стрипуваа голи, ама ко што гледам сите беа облечени. Носење сукња и деколте не е голотија за ваша жал.
И добро колку родови има?Шо разбираш ти под родови?Колку од нив се подродови?Дали имаш молзено бик?И она шо најмногу ме интересира колку ги плаќаат тие шо вака добро ви ги перат мозоците и со која цел?
Не постои точен број на родови. Родовите се менуваат со текот на општеството. Може да има повеќе или помалку зависно од ерата во која се наоѓаме.
Родот јас го разбирам како дел од нашиот идентитет со кој се изразуваме во општеството, слично како што се изразуваме со нашите имиња.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.