Да видиме утре колку војници ќе загинат при вежбање во Аризона.
Туку што е со патриотот, до толку ли е шкарт?
Бугарите јавија дека тоа духот на Киев ги срушил со Ф16-ки.Ете Патриотот руши Руски авиони над Црното Море според подрумските експерти на кајгана
Не не чекај. Нека се бламираат уште малце компанијата. Жал ми е само што еден член што навистина е супер тип, потпадна на украинската пропаганда.
Бугарите јавија дека тоа духот на Киев ги срушил со Ф16-ки.
Такер? Не бе тој увек бил ибне само сега искочи од клозет и јавно се декларираше.Жал ми е само што еден член што навистина е супер тип, потпадна на украинската пропаганда.
После скоро 10 години од Мајдан и особено после 2 години од специјалната операција ја сеуште не знам кој супер тип сеуште мисли дека Украина е на вистинскиот пат.Не не чекај. Нека се бламираат уште малце компанијата. Жал ми е само што еден член што навистина е супер тип, потпадна на украинската пропаганда.
Со Хјуман дебатираме низ темиве.После скоро 10 години од Мајдан и особено после 2 години од специјалната операција ја сеуште не знам кој супер тип сеуште мисли дека Украина е на вистинскиот пат.
Ќе може суптилно да го тагнеш ?
Изгледа им тргна работата на Иранциве, во новава година... Овие гаѓаниве гарант се оние Сунитите во Балочистан.
Пошто и Курдите вчера, а извесно и Балочистанциве денес се американски проксија.
Супер тип е да, не е морон и има многу мозок за разлика од вас измети и знае да рассудува и има карактер знае да собере два и два и е попаметен од сите русофилски лепешки тука собрани на куп.Со Хјуман дебатираме низ темиве.
Супер тип е.