Ne se praj vo Tepsija tuku vo Tanjiri prijatele.
Не знам од кј земаш пача ама ни од очи ни од опашке не се прае.вие луксузна пача правите, ова обично се прави од свински очи, уши, нозе и слично
не земам никаде, од ко дете ми е останато, обично од нозе се прави, има у нозете многу желатин, ова што го стврднува да изгледа вака. Али знаело и некое око да улета. Стариве ги обожаваа овие работи али ја не бев некој фан.Не знам од кј земаш пача ама ни од очи ни од опашке не се прае.
Да, затоа кој се гади може од желатин у пакетче да напрае.не земам никаде, од ко дете ми е останато, обично од нозе се прави, има у нозете многу желатин, ова што го стврднува да изгледа вака. Али знаело и некое око да улета. Стариве ги обожаваа овие работи али ја не бев некој фан.
Toa e za da stegni, za zelatinot, ne mora vnatre da gi ostavas .вие луксузна пача правите, ова обично се прави од свински очи, уши, нозе и слично
Ebati piftijata so zelatin. Abe nodje duri ne zacvrcori vo tendjereto, ne e to to.Да, затоа кој се гади може од желатин у пакетче да напрае.
Зависи како е приготвена.не земам никаде, од ко дете ми е останато, обично од нозе се прави, има у нозете многу желатин, ова што го стврднува да изгледа вака. Али знаело и некое око да улета. Стариве ги обожаваа овие работи али ја не бев некој фан.
Не бе, каков желатин тоа само онака спомнав да знаа овие шо се гадат.Toa e za da stegni, za zelatinot, ne mora vnatre da gi ostavas .
Ke si stavis udina ko covek .
I generalno noze se stavaat, neznam nekoj oci usi, opaski da klava. Toa obicno vo kolbasite odi, meleno da ne gi setis, a da ne odat fira
Автоматски споено мислење:
Ebati piftijata so zelatin. Abe nodje duri ne zacvrcori vo tendjereto, ne e to to.