Има повеќе места низ Скопје, ајде прво што ми паѓа на памет Мистер Џек и Мартини.Kade vo Skopje ima mesta za kafe/pivo, a da izleguvaat pretezno luge so 40+ godini?
Nekoi nasoki?
Си се заљубила у куртонче од капиштец лол фраерчина ти е аааааааа има 16 живее у новине згради до физикална у капиштец и лол тренираше со мене баскет. К е и не се дига она као другите и сеа иди бркај го можда ке го фатиш лооол иначе со Кики и уше една се муваше лооооолDenes bev na koncert na Dajte Muzika extra se i mnogu gi sakam. Najomilen od niv mi Miha Gigov i go znae li nekoj da mi kaze neso poise za nego. Tnx
Ne znam , ama ja nacukav 40 , i veke 3 saati tepam counter strike i pijam kokteli, kefovi.Сакам да знам кој го измисли тоа дека последниот ден од годината мора да биде некакво славење како да не може вака и други денови.
Зависи колку си јадел грав.Ne znam , ama ja nacukav 40 , i veke 3 saati tepam counter strike i pijam kokteli, kefovi.
Nego ja sakam da naucam nesto pred da pomine 2023:
dali grav/bob bez potprska te tera da prdes pomalku ?![]()
Мора да закажиш инаку за 24 часа ги даваат барем така беше до пред некој денДали некој вадел пасош по брза постапка периодов, за колку време го даваат и дали треба да закажам пред тоа или директно идам да вадам?
Како да закажам? На онлајн страницата не може, на бројот исто никој не се јавува, воопшто не ни звони.Мора да закажиш инаку за 24 часа ги даваат барем така беше до пред некој ден
Како да закажам? На онлајн страницата не може, на бројот исто никој не се јавува, воопшто не ни звони.