MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.065
Поени од реакции
8.377
Пробав работи, но не гледам искрено никаква разлика од МаксТВ ГО. Бар да имаа подобрување у квалитетот на сликата, ни тоа нема, истиот стрим е како што може да видам.
Колку што успеав на ненајавено да видам има повеќе тв канали. Дали ги отвара тие каналите на кој не си претплатен, пример оние албанските Тринг?

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.065
Поени од реакции
8.377
Пробај види
Активирав.Не ми ги пушта тв каналите.Вртеше долго да се пушти тв каналот и се појави ова Грешка.
Screenshot_20240111-173234_Chrome.jpg
Автоматски споено мислење:

После некое време пак пробав и ми пишуваше ова
Screenshot_20240111-174834_Chrome.jpg

Како да прекинам сесија?

Друго ми се појави во Telekom Mk апликацијата МаgentaTV GO како останати услуги.

Последно уредено:

Leopeo

SpaceTe
Член од
12 септември 2021
Мислења
87
Поени од реакции
21
Активирав.Не ми ги пушта тв каналите.Вртеше долго да се пушти тв каналот и се појави ова Грешка.
Прегледај го приврзокот 403436
Автоматски споено мислење:

После некое време пак пробав и ми пишуваше ова
Прегледај го приврзокот 403437

Како да прекинам сесија?

Друго ми се појави во Telekom Mk апликацијата МаgentaTV GO како останати услуги.
На компјутер одлично работи убав изглед.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.065
Поени од реакции
8.377
На компјутер одлично работи убав изглед.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако сега го деактивирам ќе може ли после пак на истиов мејл да го активирам кога ќе го пуштат офивијално?

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.208
Поени од реакции
570
Namesto max tv go ke bide magenta tv go nisto posebno pak ke mora da imas tv doma za da ja koristis apk, a na A1 imam samo mobilen aktivirav xplore tv go preku paketi za 299 den i arena sport i hbo i site drugi na 5 televizori

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.065
Поени од реакции
8.377
Namesto max tv go ke bide magenta tv go nisto posebno pak ke mora da imas tv doma za da ja koristis apk, a na A1 imam samo mobilen aktivirav xplore tv go preku paketi za 299 den i arena sport i hbo i site drugi na 5 televizori
Ова е како ажурирана верзија Update на MaxTV GO со повеќе видео содржини и најверојатно ќе може да се активира и снимање на MagentaTV GO.
Ќе видиме дали воопшто ќе може ова MagentaTV GO да се поврзе со апликацијата MagentaTV на Android ресиверите кога ќе ги пуштат официјално.

Последно уредено:
Член од
7 април 2015
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.718
Ќе може ли да се инсталира на Андроид ТВ телевизори, досега Макс тв го не работеше добро на Андроид ТВ. Немаше апликација за телевизор, а таа за телефон не можеше да се користи на тв.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.065
Поени од реакции
8.377
Ќе може ли да се инсталира на Андроид ТВ телевизори, досега Макс тв го не работеше добро на Андроид ТВ. Немаше апликација за телевизор, а таа за телефон не можеше да се користи на тв.
Не верувам ама ќе видиме не може сега да дадеме точно одговор на ова.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.065
Поени од реакции
8.377
Се извинувам што премногу замарам ама да надополнам.

Изгледа во MagentaTV GO ќе може да се земаат тв пакети. Кој ја користи Телеком МК апликацијата а го има сега вклучено MagentaTV GO ќе може да види дека MagentaTV GO e додаден таму во дел наречен останати услуги како МаgentaTV GO addon. Кога ќе се влезе во тоа исто имате како за телевизијата MaxTV да видите тарифен модел, пакети, нагодувања.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.805
Поени од реакции
2.373
Мене ми е глупо за гео блокаторите. Сега пример ќе идат луѓе на скијање во Србија или Бугарија и не може да се гледа со корисничкиот профил. Нека стават на крај краева опција дека одиш во странство (одмор) мод и 10-20 дена годишно да можеш да отвараш. Сакам да гледам ракомет со мк коментатор, треба да копам стримови. Будали белосветски.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.065
Поени од реакции
8.377
Мене ми е глупо за гео блокаторите. Сега пример ќе идат луѓе на скијање во Србија или Бугарија и не може да се гледа со корисничкиот профил. Нека стават на крај краева опција дека одиш во странство (одмор) мод и 10-20 дена годишно да можеш да отвараш. Сакам да гледам ракомет со мк коментатор, треба да копам стримови. Будали белосветски.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
И мене тоа ми е глупо. Макар и со плаќање нека има опција за гледање во странски држави.

Глупо е само да работи на Телеком македонска интернет мрежа и само за корисници на Телеком.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.805
Поени од реакции
2.373
И мене тоа ми е глупо. Макар и со плаќање нека има опција за гледање во странски држави.

Глупо е само да работи на Телеком македонска интернет мрежа и само за корисници на Телеком.
Во ред е да работи само за Телеком корисници, меѓутоа вон државата е нонсенс

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.065
Поени од реакции
8.377
Во ред е да работи само за Телеком корисници, меѓутоа вон државата е нонсенс
Друго што треба да се размисли е ако сакаш да гледаш спорт на МРТ 1 сега ракомет дали смее телевизијата да го пренесува вон државата. Правата се најверојатно купени за емитување само во државата во која се наоѓа телевизијата.

Што значи Телеком ќе мора да затемнува и да става соопштение.

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.412
Поени од реакции
598
Се извинувам што премногу замарам ама да надополнам.

Изгледа во MagentaTV GO ќе може да се земаат тв пакети. Кој ја користи Телеком МК апликацијата а го има сега вклучено MagentaTV GO ќе може да види дека MagentaTV GO e додаден таму во дел наречен останати услуги како МаgentaTV GO addon. Кога ќе се влезе во тоа исто имате како за телевизијата MaxTV да видите тарифен модел, пакети, нагодувања.
Едно прашање , како се логирате на MagentaTV go ,преку некоја апликација или преку веб страна ?
Барам ама не можам да најдам како

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom